Συνεχίζει την διαμαρτυρία του ο Κ. Καΐσερλης έξω από το νοσοκομείο και ζητά να κατέβει η πλακέτα υπέρ Μανούση – Η διοίκηση κατά πλειοψηφία αποφάσισε να παραμείνει στη θέση του 

Για 4η συνεχόμενη ημέρα ο τέως υφυπουργός και δήμαρχος Κω κ. Κώστας Καΐσερλης διαμαρτυρήθηκε με πλακάτ στην είσοδο του νοσοκομείου. Ζητά να κατέβει η τιμητική μαρμάρινη πλακέτα για τον οφθαλμίατρο και τέως υπουργό υγιεινής επί της κυβέρνησης της αποστασίας,  Σταμάτη Μανούση που έχει τοποθετηθεί σε περίοπτη θέση εντός του νοσοκομείου.  

Εάν δεν κατέβει τις επόμενες δύο ημέρες η πλάκα, σημείωσε ότι θα συνεχίσει και με άλλες ενέργειες πιο ψηλά έως ότου γίνει αυτό καθώς δεν νοείται να προκαλείται διχασμό στην τοπική κοινωνία και να παραμένει στη θέση της. 

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε αποκλειστικά στο «ΒτΚ» και Ράδιο Πρώτο 91.5 ο τέως δήμαρχος, η διοίκηση του νοσοκομείου συνεδρίασε την Πέμπτη και αποφάσισε κατά πλειοψηφία να παραμείνει η πλακέτα στη θέση της. Ο κ. Καϊσερλης στάθηκε στην ψήφο του κ. Μανώλη Μπαλάσα ο οποίος δεν ψήφισε ναι στην παραμονή της πλακέτας και είπε ότι ως αυτοδιοικητικός και συνάδελφος αφουγκράστηκε την αναστάτωση που έχει προκληθεί και ήθελε να διαφυλάξει την ενότητα της κοινωνίας και όχι να την διχάσει. 

Σε μήνυμα του προς τα μέλη του ΔΣ είπε : « θα τους πω ότι είναι διορισμένοι και όχι εκλεγμένοι. Κάποιοι διόρισαν. Αυτοί οι κάποιοι είναι τα κομματικά στελέχη της ΝΔ τα οποία περισσότερα των οποίων είναι εκλεγμένα στο δήμο, είναι οι βουλευτές της ΝΔ που πρότειναν αυτούς και φυσικά είναι η κυβέρνηση που τους διόρισε. Οφείλουν να επιλέξουν. Θέλουν την ενότητα ή θέλουν τον διχασμό και να μας ξαναγυρίσουν πίσω στο μίσος που υπήρχε πριν από 50 χρόνια;»  

Θυμίζουμε ότι σε συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του νοσοκομείου Κω που συνεδρίασε στις 19 Νοεμβρίου 2020, προτάθηκε από τον διοικητή κ. Σταμάτη Βασιλειάδη να τιμηθεί ο Σταμάτης Μανούσης ιατρός οφθαλμίατρος με την τοποθέτηση τιμητικής πλακέτας στον διάδρομο του Νοσοκομείου μας εις μνήμην του. 

Το ΔΣ αποφάσισε ομόφωνα όπως έχει αναρτηθεί και στο Διαύγεια, την έγκριση της τοποθέτησης Τιμητικής Πλακέτας εις μνήμην του Ιατρού Οφθαλμίατρου κ. ΜΑΝΟΥΣΗ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ όχι στον διάδρομο του Νοσοκομείου αλλά στο Οφθαλμιατρικό Ιατρείο. 

Η πλακέτα όμως δεν τοποθετήθηκε στο οφθαλμολογικό ιατρείο αλλά στο διάδρομο στην είσοδο μεταξύ των επειγόντων περιστατικών, το αιματολογικό τμήμα και τις σκάλες που οδηγούν στον πρώτο όροφο. 

Να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής και με αφορμή τα όσα δήλωσε σήμερα ο τέως δήμαρχος, δεν έχει καταστεί δυνατό να επικοινωνήσουμε με τον εκπρόσωπο τύπου του νοσοκομείου Κω κ. Ηλία Χρυσόπουλο.  

Δείτε τις σημερινές δηλώσεις του Κώστα Καΐσερλη: 

Κατηγορίες: Ενημέρωση

©2020 radioproto.gr is made with by