Συνελήφθη 69χρονη ημεδαπή για παραβίαση εθνικού τελωνειακού κώδικα στη Λέρο

 

Συνελήφθη 69χρονη ημεδαπή για παραβίαση εθνικού τελωνειακού κώδικα στη Λέρο

Κατασχέθηκαν -3- κιλά λαθραίου καπνού

Συνελήφθη χθες (15 Ιουλίου 2020) στη Λέρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λέρου, μια 69χρονη ημεδαπή κατηγορούμενη για παραβίαση του εθνικού τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων επιχειρησιακών δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου καπνικών προϊόντων, χθες το πρωί πραγματοποιήθηκε έλεγχός στην κατηγορούμενη κατά τον οποίο βρέθηκε στην κατοχή της δέμα που περιείχε τέσσερις συσκευασίες με καπνό βάρους των 500 γραμμαρίων η κάθε μια.

Επίσης, σε έρευνα που ακολούθησε στην κατοικία της, παρουσία δικαστικού λειτουργού, εντοπίσθηκαν άλλες δύο παρόμοιες συσκευασίες με καπνό.

Τα ανευρεθέντα προϊόντα καπνού συνολικού βάρους 3 κιλών, δεν έφεραν ειδική ταινία φορολόγησης και κατασχέθηκαν προκειμένου να αποσταλούν στην αρμόδια τελωνειακή Αρχή προς υπολογισμό των διαφυγόντων φόρων – δασμών

 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

Η ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΒΑΡΗ ΣΤΟΝ ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟ ΚΩ

Η ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΒΑΡΗ ΣΤΟΝ ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟ ΚΩ   Μια σπουδαία προπονήτρια αναλαμβάνει τα ηνία του Ασκληπιού Η πολλάκις πρωταθλήτρια Ελλάδος στην ποδηλασία (περισσότερες απο 25

©2020 radioproto.gr