Συνελήφθη στην Κω 65χρονος από την Αγγλία που κατηγορείται για παιδεραστία

Συνελήφθη στην Κω 65χρονος από την Αγγλία που κατηγορείται για παιδεραστία

Πηγή: www.vimatisko.gr

Για συνολικά τέσσερα αδικήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας ανηλίκων, κατηγορείται 65χρονος αλλοδαπός από την Αγγλία, που συνελήφθη στην Κω.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την Αστυνομία, ο 65χρονος φέρεται να διέπραξε τα συγκεκριμένα αδικήματα το χρονικό διάστημα από το 2014 έως το 2019 σε βάρος ανηλίκων, ένας ανηλίκων εκ των οποίων δεν έχει συμπληρώσει το 13ο έτος της ηλικίας του.

Τα τρία δε περιστατικά φέρονται να έλαβαν χώρα σε περιοχές της Αγγλίας και της Σκωτίας και το τέταρτο στην Ισπανία. Για όλα αυτά ο αλλοδαπός αναζητούνταν από τις Διωκτικές Αρχές της Μεγάλης Βρετανίας και σε βάρος του είχε εκδοθεί και εκκρεμούσε Ερυθρά Αγγελία Αναζητήσεων της INTERPOL.

Έτσι, το περασμένο Σάββατο (21 Οκτωβρίου 2023) το μεσημέρι, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κω, εντόπισαν τον 65χρονο στην Κω και τον συνέλαβαν προς εκτέλεση της συγκεκριμένης Ερυθράς Αγγελίας. Ο 65χρονος μεταφέρθηκε στην Εισαγγελέα Εφετών Δωδεκανήσου και σε βάρος του κινήθηκε η προβλεπόμενη από τον νόμο διαδικασία.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

“Πεδίο μάχης” το κέντρο της Κω – Απίστευτες σκηνές με σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε μετανάστες

“Πεδίο μάχης” το κέντρο της Κω – Απίστευτες σκηνές με σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε μετανάστες Πηγή: www.vimatisko.gr Μπορεί τα επεισόδια στο Πυλί ανάμεσα στους μετανάστες

Αθλητικά Νέα

Μία ακόμη χρυσή χρονιά ολοκληρώθηκε για την Ακαδημία Κω – Ποδηλασία, Ironman και διεθνείς αγώνες! 

Κολάζ φωτογραφίας: Aegeanews.gr Μία ακόμη χρυσή χρονιά ολοκληρώθηκε για την Ακαδημία Κω – Ποδηλασία, Ironman και διεθνείς αγώνες!  Η ολοκλήρωση του διήμερου αγώνα ορεινής ποδηλασίας

©2020 radioproto.gr