Συνελήφθη στην Κω αλλοδαπός για βιασμό – Συλλήψεις για ναρκωτικά, ηχορύπανση, πλαστογραφία κ.α.

Συνελήφθη στην Κω αλλοδαπός για βιασμό – Συλλήψεις για ναρκωτικά, ηχορύπανση, πλαστογραφία

Την 16-09-2023 το μεσημέρι συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, 50χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών με ποινή φυλάκισης -2- ετών, για υπόθεση
απάτης.
Σύλληψη αλλοδαπού για ναρκωτικά στην Κω

 Την 16-09-2023 το βράδυ συνελήφθη στην Κω, από περιπολούντες αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., 20χρονος αλλοδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στην Κω

Την 17-09-2023 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στην Κω, από περιπολούντες αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., 23χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.
Σύλληψη (3) ατόμων για παραβάσεις σε καταστήματα στην Κω

Την 17-09-2023 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στην Κω, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλειδών Κω, δύο ημεδαποί ηλικίας 27 και 56 ετών, καθώς και 43χρονος αλλοδαπός οι οποίοι λειτουργούσαν, κατά περίπτωση, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.
Σύλληψη αλλοδαπού για βιασμό στην Κω 

Την 17-09-2023 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στην Κω, από περιπολούντες αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., 36χρονος αλλοδαπός ο οποίος, σύμφωνα με σχετική καταγγελία, προέβη σε ασελγείς ενέργειες σε βάρος 33χρονης αλλοδαπής.
Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία στην Κω

 Την 17-09-2023 το πρωί συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Κω, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Κω, 22χρονος αλλοδαπός ο οποίος κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Ιταλία. Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

©2020 radioproto.gr