Συνελήφθησαν πέντε άτομα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών σε Ρόδο, Μύκονο, Πάρο και Κάλυμνο

Share This Post

 

Συνελήφθησαν πέντε άτομα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών σε Ρόδο, Μύκονο, Πάρο και Κάλυμνο

Σε βάρος των δραστών σχηματίστηκαν ξεχωριστές ποινικές δικογραφίες

Στο πλαίσιο ειδικών επιχειρησιακών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, συνελήφθησαν νυχτερινές ώρες της 17/18 Αυγούστου 2022 σε Ρόδο, Μύκονο, Πάρο και Κάλυμνο πέντε άνδρες σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν ξεχωριστές ποινικές δικογραφίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, κατά περίπτωση.

 

Ειδικότερα, συνελήφθησαν από αστυνομικούς:

 

· της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου, 25χρονος ημεδαπός γιατί έπειτα από έλεγχο σε Ι.Χ.Ε. ιδιοκτησίας του το οποίο οδηγούσε βρέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 134,5 γραμμάρια και ζυγαριά ακριβείας.

· της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 18χρονος αλλοδαπός γιατί έπειτα από έλεγχο σε Ι.Χ.Ε. ιδιοκτησίας του το οποίο οδηγούσε βρέθηκε ποσότητα μεθαμφεταμίνης βάρους 10,1 γραμμάρια.

· του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 17χρονος ημεδαπός και 19χρονος αλλοδαπός στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν συνολικά κάνναβη βάρους 1,6 γραμμάρια, θρυμματιστής κάνναβης και ζυγαριά ακριβείας.

· του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων, 30χρονος ημεδαπός ο οποίος όπως διαπιστώθηκε κατείχε σε χώρο ιδιοκτησίας του κάνναβη βάρους 16 γραμμάρια.

 

Οι ανευρεθείσες ναρκωτικές ουσίες και πειστήρια κατασχέθηκαν

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

Oμιλία για την παγκόσμια ημέρα Τουρισμού με θέμα «Εκπαιδευτικά συμπόσια & αθλητικές διοργανώσεις ως μέσα επανατοποθέτησης της τουριστικής Κω»

  Oμιλία για την παγκόσμια ημέρα Τουρισμού με θέμα «Εκπαιδευτικά συμπόσια & αθλητικές διοργανώσεις ως μέσα επανατοποθέτησης της τουριστικής Κω» Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας

Αθλητικά Νέα

Ποδηλατοβόλτα για μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας

  Ποδηλατοβόλτα για μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας Με σύνθημα «Συνδυάζω –Μετακινούμαι» ο Δήμος Κω συμμετέχει στη φετινή Ευρωπαϊκή Εβδομάδα

©2020 radioproto.gr is made with by