Συνεδρίασε η Επιτροπή Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης του Δήμου Κω

Share This Post

Συνεδρίασε η Επιτροπή Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης του Δήμου Κω

Το ετήσιο πρόγραμμα δράσεων για το 2020, τη συμμετοχή του Δήμου μέσω της Περιφέρειας στις διεθνείς εκθέσεις τουρισμού που υπολείπονται για το 2019 (“WTM” στο Λονδίνου, “Philoxenia” στην Θεσσαλονίκη, “Crecka Panorama” στη Βαρσοβία και στην “Athens International Tourism Expo” στην Αθήνα), καθώς και τη μετάβαση εκπροσώπων σε αυτές, συζήτησε η Επιτροπή Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης του Δήμου Κω, στη συνεδρίαση της την Τρίτη 22 Οκτωβρίου.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής κ. Βασίλειος Μανιάς ζήτησε την κατάθεση προτάσεων των μελών για το πρόγραμμα δράσεων του 2020, τονίζοντας ότι στόχευση της νέας Δημοτικής Αρχής είναι να δοθεί έμφαση στην ψηφιακή προβολή του νησιού και στα κοινωνικά δίκτυα.

Πρότεινε επίσης να διεξαχθεί διαγωνισμός φωτογραφίας, με τη συμμετοχή όλων των τοπικών φωτογράφων, για τον εμπλουτισμό του φωτογραφικού υλικού προβολής & διαφήμισης της Κω, στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, ώστε να δημιουργηθεί η απαραίτητη βάση υλικού και για τη διαδικτυακή προώθηση του νησιού μας.

Παράλληλα ενημέρωσε τα Μέλη της Επιτροπής για τις τελετές βράβευσης επαναλαμβανόμενων επισκεπτών από το γραφείο Τουριστικής Προβολής το τελευταίο δίμηνο. Πραγματοποιήθηκαν τέσσερις (4) τελετές, με το συνολικό αριθμό βραβευθέντων να φτάνει τα 60 άτομα και με κορυφαία στιγμή αυτής της δράσης τη βράβευση που έγινε από τον ίδιο το Δήμαρχο στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στις 27 Σεπτεμβρίου (Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού).

Τέλος, αποφασίστηκε ότι η επιτροπή θα συνεδριάσει ξανά μετά την έκθεση του Λονδίνου, για απολογισμό της παρουσίας του Δήμου και για τη στοχοθέτηση της νέας χρονιάς.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Γ.Νικητιάδης: Θρηνούμε για τους συνανθρώπους μας, συμπαραστεκόμαστε σε αυτούς που έχουν ανάγκη

Γ.Νικητιάδης: Θρηνούμε για τους συνανθρώπους μας, συμπαραστεκόμαστε σε αυτούς που έχουν ανάγκη Με σχετική ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο τ. Υφυπουργός Πολιτισμού Τουρισμού

Ενημέρωση

Η ΚΩΣ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΣΕ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ

Η ΚΩΣ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΣΕ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ Η δυναμική συμμετοχή του Δήμου Κω στο

©2020 radioproto.gr is made with by