ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ: Σεμινάριο Α’ Βοηθειών στη Κω

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ: Σεμινάριο Α’ Βοηθειών στη Κω

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδόσφαιρου Δωδεκανήσου, με πρωτοβουλία της Επιτροπής Βορείου Συγκροτήματος, διοργανώνει, υπό την αιγίδα της Ε.Π.Σ.Δ. και την συνδρομή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με το Κ.Ε.Κ. Γεννηματάς, δωρεάν σεμινάριο Α’ Βοηθειών για τα μέλη-προπονητές του, που θα πραγματοποιηθεί στην Κω στις παρακάτω ημερομηνίες:

· Α’ ΚΥΚΛΟΣ: Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021 (10 άτομα, μόνο εμβολιασμένοι),

· Β’ ΚΥΚΛΟΣ: Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021 (10 άτομα, μόνο εμβολιασμένοι),

και ώρα: 18:00μ.μ.- 22:00 στο 1ο Γυμνάσιο Κω, Αίθουσα Παλλικαρίδη.

Στους συμμετέχοντες προπονητές θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης προκειμένου να τη χρησιμοποιήσουν για την υποχρεωτική εγγραφή τους στο μητρώο προπονητών της Γ.Γ.Α. και για την άσκηση των προπονητικών τους καθηκόντων σύμφωνα με το ν. 4809/21. Υ.Γ. Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές στο e-mail: leokoutsikas@gmail.com. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 6944861416 (Λεωνίδας Κούτσικας) & 6947160532 (Ιωάννης Τσολακίδης).

Για την Ε.Ε.

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Χατζηαντωνίου Ευάγγελος Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Δήλωση Μιχάλη Κατρίνη, Επικεφαλής Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής: ”Το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη βούλιαξε στο χιόνι.”

Δήλωση Μιχάλη Κατρίνη, Επικεφαλής Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής: ”Το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη βούλιαξε στο χιόνι.” Οι μετεωρολόγοι είχαν προειδοποιήσει για την κακοκαιρία.

©2020 radioproto.gr is made with by