ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΠΑΡΧΟΥ ΚΩ-ΝΙΣΥΡΟΥ ΜΕ ΑΟ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ & ΣΕΠΕ ΚΩ 24-1-2023

Share This Post

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΠΑΡΧΟΥ ΚΩ-ΝΙΣΥΡΟΥ ΜΕ ΑΟ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ & ΣΕΠΕ ΚΩ 24-1-2023

Χθες 23 Ιανουαρίου 2023 στο κτίριο του Διοικητηρίου, ο Έπαρχος Κω -Νισύρου, κύριος Ιωάννης Καμπανής πραγματοποίησε συναντήσεις με μέλη συλλόγων του νησιού μας.

Αρχικά συναντήθηκε με μέλη του «Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω» που κατέθεσαν πρόταση συνδιοργάνωσης «2ου Πανελλήνιου Ποδοσφαιρικού Φεστιβάλ» τον Απρίλιο στο νησί της Κω. Η πρόταση προσέλκυσε το ενδιαφέρον του Επάρχου, ο οποίος εισηγήθηκε θετικά.

Κατόπιν συναντήθηκε με τον Πρόεδρο και μέλη του Δ. Σ. του Συλλόγου Επιχειρήσεων Εστίασης Κω, (ΣΕΠΕΚΩ) με τους οποίους συζητήθηκαν θέματα που άπτονται του Σωματείου και κατατέθηκαν προτάσεις με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων του νησιού μας αλλά και των επισκεπτών κατά την επερχόμενη τουριστική περίοδο.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Αύριο Δευτέρα το τελευταίο αντίο στον Βαλεντίνο

Αύριο Δευτέρα το τελευταίο αντίο στον Βαλεντίνο Αύριο Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου θα αποχαιρετήσουν η οικογένειά του, φίλοι και γνωστοί τον 36χρονο συμπολίτη μας Βαλεντίνο Ζώγα

Ενημέρωση

Τη δέσμευση να δοθεί το όνομα του Δημήτρη Παπούλη στο Κλειστό Γυμναστήριο Κω ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Κω

Τη δέσμευση να δοθεί το όνομα του Δημήτρη Παπούλη στο Κλειστό Γυμναστήριο Κω ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Κω Τη δέσμευση να δοθεί το όνομα του Δημήτρη

©2020 radioproto.gr is made with by