Συναντήσεις εργασίας Αντιδημάρχων & Προέδρων στις Κοινότητες Δ.Ε. Ηρακλειδών

Συναντήσεις εργασίας Αντιδημάρχων & Προέδρων στις Κοινότητες Δ.Ε. Ηρακλειδών

Ο προγραμματισμός δράσεων και ο καλύτερος συντονισμός στις παρεμβάσεις που υλοποιούνται στις Κοινότητες της Δ.Ε. Ηρακλειδών, απασχόλησε τις συναντήσεις εργασίας με τους Προέδρους: Αντιμάχειας Νίκο Φραζή, Καρδάμαινας Γιώργο Ψύρη και Κεφάλου Στέφανο Καματερό, που είχαν χθες σε επιτόπια επίσκεψή τους οι Αντιδήμαρχοι: Καθαριότητας, Ανακύκλωσης & Πολιτικής Προστασίας Σταμάτης Καμπουράκης, Εργοταξίων & Καθημερινότητας Παναγιώτης Χατζηχριστοφής και Πρασίνου & Δημόσιου Χώρου Σοφοκλής Δουδούς.

Οι συναντήσεις θα επαναλαμβάνονται για την παρακολούθηση των αναγκών, την αμφίδρομη ενημέρωση και τον καλύτερο συντονισμό των εργοταξίων Κω και Ηρακλειδών για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στις Κοινότητες.

Τις χθεσινές συναντήσεις απασχόλησαν, κυρίως, ζητήματα καθημερινότητας, που αφορούν στην καθαριότητα, το πράσινο, προβλήματα ηλεκτροδότησης και αγροτικής οδοποιίας.

Αποφασίστηκε να συνεχιστούν οι παρεμβάσεις σε όλα τα επίπεδα, με την συγκρότηση κοινών συνεργείων των δύο εργοταξίων για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν, όπως σε εργασίες επούλωσης στο οδικό δίκτυο. Παράλληλα έγινε ενημέρωση ότι, το μηχάνημα καθαρισμού χόρτων, ολοκληρώνοντας τις εργασίες σε Πυλί και Μαρμάρι, θα συνεχίσει την επόμενη εβδομάδα σε Αντιμάχεια και Κέφαλο.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Γιώργος Κοκκαλάκης: Άμεσος κίνδυνος πυρκαγιάς στο ΧΥΤΑ Κεφάλου. Ανοχύρωτη η Κέφαλος σε περίπτωση πυρκαγιάς.

Γιώργος Κοκκαλάκης: Άμεσος κίνδυνος πυρκαγιάς στο ΧΥΤΑ Κεφάλου. Ανοχύρωτη η Κέφαλος σε περίπτωση πυρκαγιάς. Με παρέμβαση του προς το Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην Κω,

©2020 radioproto.gr