Συνάντηση Φαρμακευτικού Συλλόγου με τον Δήμαρχο Ρόδου


Συνάντηση Φαρμακευτικού Συλλόγου με τον Δήμαρχο Ρόδου

Σε άριστο κλίμα και αμοιβαίας κατανόησης, πραγματοποιήθηκε χθες συνάντηση του προέδρου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Δωδεκανήσου Φουτούλη Νικολάου με τον Δήμαρχο Ροδίων Καμπουράκη Αντώνιο και στην οποία παρευρέθηκαν από πλευράς του Δήμου οι αντιδήμαρχοι Οικονομικών – Προσόδων και Ενεργειακών Επενδύσεων, Τηλέμαχος Καμπούρης και Τουριστικής Ανάπτυξης – Πολιτισμού και Διεθνών Σχέσεων, Κωνσταντίνος Ταρασλιάς.

Στην συνάντηση συζητήθηκαν διάφορα θέματα που απασχολούν τον Φ.Σ.Δ. και ιδιαίτερα αυτό της επαναφοράς της προσωρινής θέσης στάσης στα φαρμακεία της Ρόδου που αναίτια κατήργησε η προηγούμενη δημοτική αρχή ταλαιπωρώντας τις ευπαθείς ομάδες των συμπολιτών μας.

Ο Δήμαρχος Ρόδου συμφώνησε στο δίκαιο του αιτήματος των πολιτών, επιδεικνύοντας την κοινωνική του ευαισθησία και δεσμεύτηκε να δώσει λύση παραχωρώντας άμεσα τις θέσεις στάσης έξω από τα φαρμακεία της Ρόδου για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού.

Συμφωνήθηκε στο μέλλον να υπάρξουν και άλλες τέτοιες γόνιμες συναντήσεις. Ο Φ.Σ.Δ. (Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου) ως οφείλει, είναι στη διάθεση της δημοτικής αρχής σε οτιδήποτε χρειαστεί για την βελτίωση θεμάτων που άπτονται της υγείας του πολίτη.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Advertorials

Κατάστημα Σπύρου Νικόλας & Μάριος: Παρουσίαση υδραυλικού υλικού της Cher Bros Δευτέρα 12 Ιουνίου 

  Κατάστημα Σπύρου Νικόλας & Μάριος: Παρουσίαση υδραυλικού υλικού της Cher Bros Δευτέρα 12 Ιουνίου  Η εταιρεία Cher Bros διοργανώνει παρουσίαση στο κατάστημα Σπύρου Νικόλαος

©2020 radioproto.gr