«Συνάντηση του Μάνου Κόνσολα με το Σωματείο Λεμβούχων Πάτμου για την βελτίωση των υπηρεσιών και των υποδομών για την κρουαζιέρα στο νησί»

«Συνάντηση του Μάνου Κόνσολα με το Σωματείο Λεμβούχων Πάτμου για την βελτίωση των υπηρεσιών και των υποδομών για την κρουαζιέρα στο νησί»

Με τον Πρόεδρο του Σωματείου Λεμβούχων Πάτμου κ. Μελιανό Νίκο και τον κ. Λάζαρο Κάβουρα, γραμματέα του διοικητικού συμβουλίου, συναντήθηκε ο Υφυπουργός Τουρισμού και Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η ανάπτυξη της κρουαζιέρας στο νησί, με τον Υφυπουργό Τουρισμού να τονίζει ότι το 2020 θα καταγραφεί άνοδος της κρουαζιέρας στην Πάτμο με αύξηση του αριθμού των πλοίων που θα εντάξουν το νησί στους προορισμούς τους, αλλά και αύξηση του αριθμού των επιβατών.

Το Σωματείο Λεμβούχων Πάτμου έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην αποβίβαση και επιβίβαση των επιβατών των κρουαζιερόπλοιων που επισκέπτονται την Πάτμο.

Προσφέρει υπηρεσίες με υψηλά standards ασφαλείας όχι μόνο στην κρουαζιέρα αλλά και σε όλο το φάσμα του θαλάσσιου τουρισμού.

Μέσα σε εποικοδομητικό κλίμα, κατατέθηκαν συγκεκριμένες προτάσεις και τέθηκαν ζητήματα βελτίωσης των υποδομών και των υπηρεσιών που παρέχει το λιμάνι του νησιού προς την κρουαζιέρα.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Γεμάτοι επικίνδυνες λακκούβες οι δρόμοι της Κω

Γεμάτοι επικίνδυνες λακκούβες οι δρόμοι της Κω Πηγή: www.vimatisko.gr Καθημερινά είναι τα παράπονα και τα τηλεφωνήματα που δεχόμαστε από αναγνώστες για τις εκατοντάδες επικίνδυνες λακκούβες

Αθλητικά Νέα

ΑΕΤΟΣ ΚΩ: Σε δυο σχολές συνεχίζει της σπουδές του ο προπονητής του συλλόγου Απόστολος Παπανικολάου για το 2024

ΑΕΤΟΣ ΚΩ: Σε δυο σχολές συνεχίζει της σπουδές του ο προπονητής του συλλόγου Απόστολος Παπανικολάου για το 2024 Σε δυο σχολές συνεχίζει της σπουδές του

©2020 radioproto.gr