Συνάντηση του Ιωάννη Παππά με τη διοίκηση της ΑΝΔΩ

Share This Post

 

Συνάντηση του Ιωάννη Παππά με τη διοίκηση της ΑΝΔΩ

Συνάντηση εργασίας , πραγματοποίησε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, Ιωάννης Παππά, με τη διοίκηση της ΑΝΔΩ , με αφορμή το νέο πρόγραμμα LEADER του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Ο κ. Παππάς ενημερώθηκε σχετικά με το νέο πρόγραμμα από τον Πρόεδρο της ΑΝΔΩ κ. Φραγκάκη και τον Διευθυντή της εταιρείας κ. Ζήφο, ενώ υπήρξε και ανταλλαγή απόψεων για τους στόχους του προγράμματος LEADER.

Από την πλευρά του, ο κύριος Παππάς, με πλήρη επίγνωση των αγροτικών θεμάτων, πρότεινε στοχευμένες ενέργειες για την ενίσχυση των δικτυώσεων και συνεργασιών μεταξύ των επιχειρήσεων της Δωδεκανήσου με στόχο την στήριξη και ανάπτυξη του τομέα της αγροδιατροφής και εμμέσως του πρωτογενή τομέα.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Σε τροχιά επιτυχιών η ομάδα ρομποτικής του In Studies  – Νέα επιτυχία στην Ρόδο. Επόμενη στάση η Θεσσαλονίκη

  Σε τροχιά επιτυχιών η ομάδα ρομποτικής του In Studies  – Νέα επιτυχία στην Ρόδο. Επόμενη στάση η Θεσσαλονίκη Ένα ταξίδι γεμάτο ελπίδες και όνειρα

Ενημέρωση

Ο Ιμάμης Κω στο Ράδιο Πρώτο για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία (ηχητικό)

  Ο Ιμάμης Κω στο Ράδιο Πρώτο για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία (ηχητικό) Το πρωί της Τρίτης

©2020 radioproto.gr is made with by