Συνάντηση του Δημάρχου Χάλκης Φραγκάκη Ευάγγελου με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

Συνάντηση του Δημάρχου Χάλκης Φραγκάκη Ευάγγελου με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

Σε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο και εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023 η συνάντηση του Δημάρχου Χάλκης Φραγκάκη Ευάγγελου με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης τους, ο Δήμαρχος Χάλκης δέχθηκε τα συγχαρητήρια του Κυριάκου Μητσοτάκη, για την βράβευση του ως ο καλύτερος Δήμαρχος της Ελλάδας για την τετραετία 2019-2023, στην λαμπρή γιορτή των βραβείων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης OTA AWARDS στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου. Επίσης ο Πρωθυπουργός εξέφρασε τα συγχαρητήρια του για όλες τις δράσεις και τα έργα Καινοτομίας και Βιωσιμότητας του Δήμου Χάλκης που έχουν ολοκληρωθεί την τελευταία τετραετία και έχουν δώσει νέα πνοή στο νησί .

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν θέματα που αφορούν την περαιτέρω αναπτυξιακή πορεία της Χάλκης, την έναρξη, τη συνέχιση και την ολοκλήρωση έργων σε τοπικό επίπεδο. Τέλος ο Πρωθυπουργός τόνισε πως η Ελληνική Κυβέρνηση βρίσκεται έμπρακτα δίπλα στα μικρά νησιά της χώρας μας.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

Η ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΒΑΡΗ ΣΤΟΝ ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟ ΚΩ

Η ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΒΑΡΗ ΣΤΟΝ ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟ ΚΩ   Μια σπουδαία προπονήτρια αναλαμβάνει τα ηνία του Ασκληπιού Η πολλάκις πρωταθλήτρια Ελλάδος στην ποδηλασία (περισσότερες απο 25

©2020 radioproto.gr