Συνάντηση της Επάρχου κ. Σβύνου με το Σωματείο οδηγών τουριστικών Λεωφορείων Κω – Α Γκιντιζές: Δεν είμαι αισιόδοξος…

Συνάντηση της Επάρχου κ. Σβύνου με το Σωματείο οδηγών τουριστικών Λεωφορείων Κω – Α Γκιντιζές: Δεν είμαι αισιόδοξος…

Συνάντηση με το Σωματείο οδηγών Τουριστικών λεωφορείων Νήσου Κω, είχε το πρωί της Παρασκευής, η Έπαρχος Κω – Νισύρου κ. Ντίνα Σβύνου, η οποία ανέφερε ότι κοινός στόχος όλων μας, είναι οι επισκέπτες να φεύγουν ευχαριστημένοι από το Νησί, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα κάνει ότι μπορεί για να δώσει λύσεις σε ζητήματα που άπτονται της αρμοδιότητάς της Περιφέρειας.

Η κ. Σβύνου ανέφερε ότι πρέπει να γίνει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για το οδικό δίκτυο, ενημερώνοντας ότι, έχουν αναθέσει μελέτη για την ασφάλεια του οδικού δικτύου, που άπτονται στην αρμοδιότητα της Περιφέρειας

Ο Πρόεδρος του Σωματείου κ. Αντώνης Γκιντιζές, αφού ανέφερε ότι θα υπάρχουν και επαφές με άλλους φορείς (Λιμεναρχείο, Αστυνομία κ.α.), εξέφρασε την απογοήτευσή του, ότι τα προβλήματα μας ξεπερνούν και δυστυχώς θα έχουμε και φέτος εικόνες που δεν τιμούν κανέναν μας (φέρνοντας ως παράδειγμα τη Ζιά, τη Σέγκεν, το κακό οδικό δίκτυο).

Πηγή: www.vimatisko.gr

 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Σ. Καμπουράκης για σύσκεψη Πολιτικής Προστασίας Κω: Επαγρύπνηση για σεισμούς – Εκτός λειτουργίας η πινακίδα tsunami alert (ηχητικό)

  Σ. Καμπουράκης για σύσκεψη Πολιτικής Προστασίας Κω: Επαγρύπνηση για σεισμούς – Εκτός λειτουργίας η πινακίδα tsunami alert (ηχητικό) Συνεδρίασε εκ νέου την Πέμπτη 6

Χωρίς κατηγορία

Ευχαριστήριο Συλλόγου Νεφροπαθών Κω

Ευχαριστήριο Συλλόγου Νεφροπαθών Κω Ο Συλλογος Νεφροπαθων Κω θελει να ευχαριστησει απο καρδιας την οικογενεια του εκλιποντος συμπολιτη μας Ιωαννης Παπουλης στη μνημη του οποιου μας κατεθεσαν

©2020 radioproto.gr