Συνάντηση Νικητιάδη με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου

Share This Post

 

Συνάντηση Νικητιάδη με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου κ. Μανώλη Μαρκόπουλο, είχε ο τ. Υφυπουργός Τουρισμού Πολιτισμού και αναπληρωτής γραμματέας του Τομέα Τουρισμού του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής κ. Γιώργος Νικητιάδης, τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου χάρισε στον τ. Υφυπουργό το αναμνηστικό λεύκωμα με τίτλο, «Χτίζοντας ένα θαύμα» και παράλληλα συζήτησαν θέματα που αφορούν τη Δωδεκάνησο και την περαιτέρω ανάπτυξη του τουρισμού.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων εξέφρασε την ικανοποίηση του, που συναντήθηκε για μια ακόμη φορά με τον τ. Υφυπουργό, ενώ ο κ. Νικητιάδης μετά τη συνάντηση προέβει στην ακόλουθη δήλωση «Αισθάνομαι ιδιαίτερα συγκινημένος που συναντώ σήμερα, επιτυχημένο πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου πλέον το Μανώλη Μαρκόπουλο, τον οποίο θυμάμαι προ δεκατεσσάρων ετών ως φοιτητή στην ΑΣΟΕΕ να με προσκαλεί στην παρουσίαση εργασίας του στο Γκόλφ της Γλυφάδας, στην οποία και παραβρέθηκα.» Αναφερόμενος στο λεύκωμα και στην εκδήλωση παρουσίασης του, ο τ. Υφυπουργός υπογράμμισε «Χαιρετίζω την εκδήλωση που έγινε για την έκδοση του λευκώματος. Η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου είναι η μεγαλύτερη Ένωση Ξενοδόχων στη χώρα και το έργο της είναι μοναδικό».

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Σε τροχιά επιτυχιών η ομάδα ρομποτικής του In Studies  – Νέα επιτυχία στην Ρόδο. Επόμενη στάση η Θεσσαλονίκη

  Σε τροχιά επιτυχιών η ομάδα ρομποτικής του In Studies  – Νέα επιτυχία στην Ρόδο. Επόμενη στάση η Θεσσαλονίκη Ένα ταξίδι γεμάτο ελπίδες και όνειρα

Ενημέρωση

Ο Ιμάμης Κω στο Ράδιο Πρώτο για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία (ηχητικό)

  Ο Ιμάμης Κω στο Ράδιο Πρώτο για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία (ηχητικό) Το πρωί της Τρίτης

©2020 radioproto.gr is made with by