Συνάντηση με παροικιακούς συλλόγους είχε ο Χρήστος Μπάρδος

Share This Post

Συνάντηση με παροικιακούς συλλόγους είχε ο Χρήστος Μπάρδος

Την επίσκεψη του αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού Χρήστου Μπάρδου δέχθηκαν εκπρόσωποι των παροικιακών συλλόγων Δωδεκανήσου, που εδρεύουν στην Αθήνα.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου στην αίθουσα του Πειραϊκού Συνδέσμου και το παρόν έδωσαν εκπρόσωποι των εξής δέκα παροικιακών σωματείων: Όμιλος Καρπαθίων Νέων, Σύλλογος Κασίων, Σύλλογος Καρπαθίων, Σύλλογος Νισυρίων, Σύνδεσμος Αστυπαλαίων, Ένωση Κώων,Ένωση Ροδίων, Σύλλογος Συμιακών Ελευσίνας, ΔΙΛΕ, και Π.Ι. Δωδ/νήσου «Κλεόβουλος ο Λίνδιος».

Ο κ. Μπάρδος ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι σύλλογοι και έγινε μια πρώτη συζήτηση για την επίλυση τους. Παράλληλα τόνισε την πλήρη συμπαράσταση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και ακολούθως η συζήτηση άνοιξε με προτάσεις για τον σχεδιασμό των πολιτιστικών δρώμενων. Ο αντιπεριφερειάρχης πρότεινε να υπάρχει καλεντάρι εκδηλώσεων, ενημέρωση όλων των συλλόγων και ζήτησε να οργανώνονται δράσεις με όσο περισσότερους συλλόγους μπορούν να συμμετάσχουν. Και οι δύο πλευρές έμειναν απόλυτα ικανοποιημένες από την συνάντηση και υποσχόμενοι για μία νέα πιο εποικοδομητική.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Αύριο Δευτέρα το τελευταίο αντίο στον Βαλεντίνο

Αύριο Δευτέρα το τελευταίο αντίο στον Βαλεντίνο Αύριο Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου θα αποχαιρετήσουν η οικογένειά του, φίλοι και γνωστοί τον 36χρονο συμπολίτη μας Βαλεντίνο Ζώγα

Ενημέρωση

Τη δέσμευση να δοθεί το όνομα του Δημήτρη Παπούλη στο Κλειστό Γυμναστήριο Κω ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Κω

Τη δέσμευση να δοθεί το όνομα του Δημήτρη Παπούλη στο Κλειστό Γυμναστήριο Κω ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Κω Τη δέσμευση να δοθεί το όνομα του Δημήτρη

©2020 radioproto.gr is made with by