Συνάντηση Κίνησης Πολιτών με τον Έπαρχο Γιάννη Καμπανή

Share This Post

Συνάντηση Κίνησης Πολιτών με τον Έπαρχο Γιάννη Καμπανή

Σε φιλικό και ειλικρινές κλίμα διεξήχθη η συζήτηση στην συνάντηση επιτροπής του σωματείου μας, με τον Έπαρχο Κώ καί τεχνικών της επαρχίας στις 08/01/2020.
Το αντικείμενο της συζήτησης ήταν οι κινήσεις υποστήριξης των προσπαθειών του Επαρχείου για την μελέτη κι εκτέλεση έργων, που αφορούν την ασφάλεια των πολιτών καί ειδικά στο πρόβλημα των ανεπαρκών και σε δραματική κατάσταση δρόμων τής νήσου.
Επίσης, ενημερώσαμε για την πρόθεση μας να αντικαταστήσουμε και να συντηρήσουμε σήματα οδικής κυκλοφορίας στα πιο επικίνδυνα σημεία.
Για την Κ.Π.,
ο πρόεδρος
Βαγγέλης Τζόγιας 

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

Oμιλία για την παγκόσμια ημέρα Τουρισμού με θέμα «Εκπαιδευτικά συμπόσια & αθλητικές διοργανώσεις ως μέσα επανατοποθέτησης της τουριστικής Κω»

  Oμιλία για την παγκόσμια ημέρα Τουρισμού με θέμα «Εκπαιδευτικά συμπόσια & αθλητικές διοργανώσεις ως μέσα επανατοποθέτησης της τουριστικής Κω» Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας

Αθλητικά Νέα

Ποδηλατοβόλτα για μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας

  Ποδηλατοβόλτα για μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας Με σύνθημα «Συνδυάζω –Μετακινούμαι» ο Δήμος Κω συμμετέχει στη φετινή Ευρωπαϊκή Εβδομάδα

©2020 radioproto.gr is made with by