Συνάντηση Ιωάννη Παππά με Γ. Πλακιωτάκη

Share This Post

Συνάντηση Ιωάννη Παππά με Γ. Πλακιωτάκη

Το υπουργείο νησιωτικής πολιτικής επισκέφτηκε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Ιωάννης Παππάς, όπου είχε προγραμματισμένη συνάντηση με τον υπουργό κ. Ι. Πλακιωτάκη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τους συζήτησαν για τη στρατηγική του υπουργείου σχετικά με τη νησιωτική πολιτική και τη θαλάσσια ανάπτυξη, καθώς και την εφαρμογή των χρηματοδοτικών εργαλείων «Πρόγραμμα Νέαρχος», «Πρόγραμμα χρηματοδότησης νησιωτικής επιχειρηματικότητας» και «Ταμείο Θαλάσσιας – Γαλάζιας Οικονομίας», που θα δώσουν αναπτυξιακή ανάσα στα νησιά μας.

Ο κ. Παππάς επανέλαβε επίσης στον υπουργό το αίτημα των νησιωτών μας για την ακτοπλοϊκή γραμμή που συνδέει Ρόδο, Χάλκη, Κάσο, Κάρπαθο και Κρήτη που δημιουργήθηκε πέρυσι και κράτησε από τον Ιούνιο μέχρι και τον Σεπτέμβριο, να ισχύσει και το 2021 και μάλιστα να ξεκινήσει από τον Απρίλιο και να κρατήσει μέχρι τον Οκτώβριο. Τέλος ο κ. Παππάς πρότεινε εφόσον πραγματοποιηθεί τελικά ακτοπλοϊκή σύνδεση της Κύπρου με τον Πειραιά να υπάρχει ενδιάμεση στάση στο νησί της Ρόδου. Ο υπουργός με τη σειρά του δέχτηκε τις προτάσεις του κ. Παππά και θα μελετήσει την υλοποίηση τους για την τρέχουσα περίοδο.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Παράπονα ακροατών για τον στολισμό στην Κω – « Τα Χριστούγεννα του Σκρουτζ» (ηχητικό)

Παράπονα ακροατών για τον στολισμό στην Κω – « Τα Χριστούγεννα του Σκρουτζ» (ηχητικό) Τηλεφωνική παρέμβαση έκανε στην πρωινή εκπομπή του Ράδιο Πρώτο την Πέμπτη

©2020 radioproto.gr is made with by