Συνάντηση εργασίας του Βασίλη Α. Υψηλάντη με την αρμόδια για τις μεταφορές υφυπουργό Χριστίνα Αλεξοπούλου

Συνάντηση εργασίας του Βασίλη Α. Υψηλάντη με την αρμόδια για τις μεταφορές υφυπουργό Χριστίνα Αλεξοπούλου

Ο Κοσμήτορας της Βουλής και Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης συναντήθηκε με την Υφυπουργό Μεταφορών Χριστίνα Αλεξοπούλου με την οποία συζήτησε θέματα που σχετικά με το μεταφορικό έργο στα νησιά.

Τα προβλήματα των ιδιοκτητών φορτηγών Δ.Χ συζήτησε παρουσία εκπροσώπων του Πανελλήνιου Συνδικάτου Χερσαίων Εμπορευματικών Μεταφορών και συγκεκριμένα του Πρόεδρου Παναγιώτη Τεγρέλλη, του Αντιπροέδρου Κώστα Στυλιανού και του γενικού γραμματέα Μανώλη Προκοπίου.

Τέλος το κανονιστικό πλαίσιο λειτουργίας των Ε.Ι.Χ. αυτοκινήτων με οδηγό και τον οδικό χάρτη για την υλοποίησή του συζήτησαν παρουσία του μέλους της υπό σύσταση Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκμίσθωσης Ε.Ι.Χ. Οχημάτων με Οδηγό κ. Κώστας Ιωαννίδης. Τις απόψεις που εξέθεσε ο Πρόεδρος του Σωματείου Ραδιοταξί Κω κ. Μανώλη Κίννα διαβίβασε στην υφυπουργό Μεταφορών ο Βασίλης Α. Υψηλάντης.

Η κ. Αλεξοπούλου δεσμεύθηκε τα θέματα αυτά να τεθούν σε διαβούλευση με τα ενδιαφερόμενα μέρη.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

Στο 3ο Kos Youth Festival o Ευκλής Σορωνής

Στο 3ο Kos Youth Festival o Ευκλής Σορωνής Συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς οι ανακοινώσεις των ομάδων που θα δώσουν το παρών στο νησί μας απ’

Ενημέρωση

Φωτιά σε πολυκατοικία στο Ζηπάρι

Φωτιά σε πολυκατοικία στο Ζηπάρι Πηγή: www.vimatisko.gr Φωτιά προκλήθηκε σήμερα το απόγευμα σε πολυκατοικία στο Ζηπάρι. Ευτυχώς η επέμβαση της Πυροσβεστικής ήταν άμεση και έτσι

©2020 radioproto.gr