Συνάντηση εργασίας του αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών με την ΕΥΘΥΤΑ

Share This Post

 

Συνάντηση εργασίας του αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών με την ΕΥΘΥΤΑ

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε ο αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών Γιάννης Θεμέλαρος με μέλη της ΕΥΘΥΤΑ Ρόδου και συζήτησαν όλα τα θέματα που αφορούν την κυκλοφοριακή συμπεριφορά των οδηγών, την κατάσταση του οδικού δικτύου και τους τρόπους παρέμβασης με τους οποίους θα μπορούσαν να μειωθούν στο ελάχιστο τα θανατηφόρα ατυχήματα. Στην συζήτηση ήταν παρούσες η πρόεδρος της ΕΥΘΥΤΑ Ελένη Καρύδη, η αντιπρόεδρος Μάνθα Ζιώγου και το μέλος Μαίρη Παπανδρέου.

Η κα Καρύδη αφού ευχαρίστησε την Περιφέρεια για την συνεργασία που έχουν, επεσήμανε ότι οι προσπάθειες που γίνονται για την βελτίωση του οδικού δικτύου με δυνατό φωτισμό, με προστατευτικές μπάρες στα επικίνδυνα σημεία, με την κατασκευή γεφυριών, δρόμων και συντηρήσεις υπαρχόντων, ζήτησε και την συμβολή της στην περαιτέρω ενημέρωση. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε σε συχνότερες ομιλίες για τον τρόπο συμπεριφοράς πεζών και οδηγών, ομιλίες που πρέπει να γίνονται στα σχολεία και όχι μόνο, και αφού ανέλυσε την ανάγκη ύπαρξης των κατάλληλων μέσων για την σωστότερη προβολή ζήτησε την βοήθεια της Περιφέρειας για την αγορά ενός προσομοιοτή, που θα μπορούσε να βοηθήσει τα μέγιστα στην ανάλυση των τροχαίων συμβάντων και θα έδινε τις απαντήσεις στα ερωτήματα που δημιουργούνται.

Ο κ. Θεμέλαρος αφού άκουσε με προσοχή τις συνομιλήτριες του έκανε μία εμπεριστατωμένη αναφορά στα έργα βελτίωσης των οδικών δικτύων, που εκτελεί η περιφερειακή αρχή και υποσχέθηκε πως θα εξετάσει το αίτημα για την αγορά του προσομοιοτή, γιατί, όπως δήλωσε, είναι αναγκαίο μηχάνημα και για την Υπηρεσία.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Εμπορικός σύλλογος Κω: ΔΕΙΤΕ το Εορταστικό Ωράριο των Χριστουγέννων

Εμπορικός σύλλογος Κω: ΔΕΙΤΕ το Εορταστικό Ωράριο των Χριστουγέννων Το ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων που αρχίζει την ΚΥΡΙΑΚΗ 11

Ενημέρωση

Διαβεβαιώσεις του Υπουργού Δικαιοσύνης προς το Μάνο Κόνσολα για την κάλυψη των κενών θέσεων στο Ειρηνοδικείου Καλύμνου

Διαβεβαιώσεις του Υπουργού Δικαιοσύνης προς το Μάνο Κόνσολα για την κάλυψη των κενών θέσεων στο Ειρηνοδικείου Καλύμνου Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, κ. Κώστας Τσιάρας, με έγγραφη

©2020 radioproto.gr is made with by