Συνάντηση Δημάρχου Κω με Σύλλογο Πολυτέκνων

Share This Post

 

Συνάντηση Δημάρχου Κω με Σύλλογο Πολυτέκνων

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Πολυτέκνων Κω υποδέχτηκε σήμερα, Τρίτη 18 Οκτωβρίου, στο γραφείο του ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς και συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος που αφορούν στις δράσεις αλλά και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Σύλλογος.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα, σε πνεύμα κατανόησης και συνεργασίας για τα ζητήματα που διαχειρίζεται ο Σύλλογος για την στήριξη των πολύτεκνων οικογενειών του νησιού μας.

Ο Σύλλογος Πολυτέκνων ζήτησε από το Δήμαρχο Κω να διερευνηθεί η δυνατότητα παραχώρησης ακινήτου, όμορου στο χώρο στέγασής του ή σε άλλο διαθέσιμο ακίνητο του Δήμου, ώστε να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες του και να λειτουργήσει σε αξιοπρεπείς συνθήκες.

Παράλληλα ζήτησε την οικονομική αρωγή του Δήμου και πρότεινε την συνδιοργάνωση εκδηλώσεων.

Ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς αντιμετώπισε θετικά τα αιτήματα του Συλλόγου και υποσχέθηκε να στηρίξει τη δράση του, στο βαθμό που επιτρέπεται από το θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Advertorials

Περίπτερο “Το Πουλί” Λέρος: Το καλοκαίρι έφτασε με όλα τα αγαπημένα παγωτά όλων των εταιρειών! 

  Περίπτερο “Το Πουλί” Λέρος: Το καλοκαίρι έφτασε με όλα τα αγαπημένα παγωτά όλων των εταιρειών!  Το καλοκαίρι έφτασε αφού εδώ και λίγες απολαμβάνουμε τα

Αθλητικά Νέα

ΑΟ Πυλί Κω: Σε ξέφρενους πανηγυρισμούς ξέσπασε ο Γιώργος Νικητιάδης με τη νίκη της ομάδας απέναντι στο ΑΟ Διαβολίτσι

ΑΟ Πυλί Κω: Σε ξέφρενους πανηγυρισμούς ξέσπασε ο Γιώργος Νικητιάδης με τη νίκη της ομάδας απέναντι στο ΑΟ Διαβολίτσι Στην “καυτή” έδρα του ΑΟ Πυλίου

©2020 radioproto.gr is made with by