Συνάντηση Δημάρχου Κω με αντιπροσωπεία της ΕΠΣΔ

Συνάντηση Δημάρχου Κω με αντιπροσωπεία της ΕΠΣΔ

Με στόχο η Κως να αποκτήσει τη θέση που της αξίζει στην αθλητική κοινότητα, μέσα από την ενίσχυση του σωματειακού αθλητισμού, συναντήθηκαν σήμερα με το Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά, παρουσία της Αντιδημάρχου Σέβης Βλάχου, ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου Παναγιώτης Διακοφώτης, ο τεχνικός διευθυντής των Σχολών προπονητών της ΕΠΟ Χαράλαμπος Ζελενίτσας και το μέλος του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Δ. Νεκτάριος Φωταράς, συνοδευόμενοι από το μέλος του ΔΣ του ΔΟΠΑΒΣ Χαράλαμπο Ναβροζίδη.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε κλίμα συνεργασίας, συζητήθηκε η λειτουργία στην Κω Σχολών Προπονητών επιπέδου UEFA, από την ΕΠΟ. Η αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων με τα απαιτούμενα έγγραφα και τις αναγκαίες υλικοτεχνικές παρεμβάσεις και ο προγραμματισμός μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων αλλά και εκδηλώσεων φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Οι προαναφερόμενες δράσεις αναβαθμίζουν την ποιότητα άθλησης των σωματείων και ειδικά την μαθησιακή διαδικασία των νέων παιδιών στις ακαδημίες ποδοσφαίρου, μέσω της στελέχωσής τους με άρτια καταρτισμένο δυναμικό. Ταυτόχρονα τέτοιες συνεργασίες ανοίγουν νέες προοπτικές στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και ενίσχυσης της τοπικής οικονομίας.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Κ. Καϊσερλης: Κείμενα διαλόγου για το πενταετές σχέδιο ανάπτυξης της Κω

Κ. Καϊσερλης: Κείμενα διαλόγου για το πενταετές σχέδιο ανάπτυξης της Κω Με ευθύνη της προσωρινής Διοίκησης του Ομίλου, συστάθηκε η επιτροπή προετοιμασίας  για την σύνταξη

Advertorials

Η Κ. ΑΣΗΜΙΝΑ ΤΖΙΚΑ, ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ELVIAL, ΣΤΟ ΣΕΒ4GROWTH – ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΕΒ

Η Κ. ΑΣΗΜΙΝΑ ΤΖΙΚΑ, ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ELVIAL, ΣΤΟ ΣΕΒ4GROWTH – ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΕΒ H κ. Ασημίνα Τζίκα Διευθύνουσα Σύμβουλος της ELVIAL και Γενική

©2020 radioproto.gr