Συνάντηση Ανδρουλάκη, Νικητιάδη, Γερουλάνου, Κουκουλόπουλου, Κατρίνη με τον Διοικητή της ΤτΕ Γ.Στουρνάρα

Συνάντηση Ανδρουλάκη, Νικητιάδη, Γερουλάνου, Κουκουλόπουλου, Κατρίνη με τον Διοικητή της ΤτΕ Γ.Στουρνάρα

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου και υπεύθυνος του ΚΤΕ Ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Νικητιάδης μετείχε στη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης και οι υπεύθυνοι ΚΤΕ Οικονομικών Πάρις Κουκουλόπουλος, Οικονομίας Παύλος Γερουλάνος και ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Μιχάλης Κατρίνης με τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 04 Απριλίου με τη συμμετοχή στελεχών της Τράπεζας της Ελλάδας.

Μετά τη συνάντηση ο κ. Νικητιάδης προέβη στην παρακάτω δήλωση:

«Ο κ. Στουρνάρας ενημέρωσε τον Πρόεδρο μας και τα υπόλοιπα στελέχη του ΠΑΣΟΚ για την πορεία της Ελληνικής οικονομίας, τις εξελίξεις και τις προοπτικές τις. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στις πληθωριστικές τάσεις και την ακρίβεια των τραπεζικών επιτοκίων.

Η οικονομία της χώρας τα τελευταία πέντε χρόνια έχει υπονομευθεί τόσο ως προς την ανθεκτικότητα της όσο και προς την παραγωγική της δυναμική. Φαινόμενα ολιγοπωλιακών τακτικών στις τράπεζες, στα τρόφιμα, στην ενέργεια και στις υπηρεσίες υγείας έχουν επισημανθεί από τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας εδώ και καιρό.

Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας πέρα από την επικοινωνιακή διαχείριση δεν έχει ουσιαστικώς αντιμετωπίσει ούτε την ακρίβεια ούτε τα ολιγοπώλια.

Χρειάζεται αλλαγή της πολιτικής με τη χώρα να μπορέσει να έχει παραγωγικό αποτύπωμα και σταθερή οικονομία για να αποφύγουμε νέες περιπέτειες στις οποίες μας μπορεί να μας εμπλέξει η Κυβέρνηση της ΝΔ».

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Δήμος Καλυμνίων: Δείτε τις κλιματιζόμενες αίθουσες που θα λειτουργούν για το κοινό Πέμπτη και Παρασκευή λόγω καύσωνα 

  Δήμος Καλυμνίων: Δείτε τις κλιματιζόμενες αίθουσες που θα λειτουργούν για το κοινό Πέμπτη και Παρασκευή λόγω καύσωνα  Ο Δήμος Καλυμνίων γνωστοποιεί ότι, λόγω των

©2020 radioproto.gr