Συμπόσιο για τον ρόλο των Δωδεκανησίων της Νέας Υόρκης στο Νεστορίδειο Μελάθρο Ρόδου

Share This Post

Συμπόσιο για τον ρόλο των Δωδεκανησίων της Νέας Υόρκης στο Νεστορίδειο Μελάθρο Ρόδου

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Το Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης σε συνεργασία με την Ελληνοαμερικανική Ακαδημία Φιλοσοφίας, Επιστήμης και Παιδείας το βράδυ της Παρασκευής 22 Ιουλίου 2022 και ώρα 19.30 θα διοργανώσουν στη νέα πτέρυγα του Νεστορίδειου Μελάθρου το Συμπόσιο
με τίτλο «Η Δωδεκανησιακή Παροικία της Νέας Υόρκης και η συμβολή των Δωδεκανησίων Εκπαιδευτικών στην ελληνόγλωσση εκπαίδευση της Νέας Υόρκης».

Το Συμπόσιο τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ρόδου και αναμένεται να συμμετάσχουν εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων Ρόδου, της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών Δωδεκανήσου, της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων Αμερικής, του Συλλόγου Νισυρίων Ρόδου «Η Πορφύρις» και του Ινστιτούτου Δωδεκανησιακών Μελετών Αμερικής. 

Στην σχετική ανακοίνωση τύπου που φέρει τις υπογραφές του προέδρου του Μουσείου Νεοελληνικής Τέχνης Σέργιου Αϊβάζη και του προέδρου της Ελληνοαμερικανικής Ακαδημίας Δημοσθένη Τριανταφύλλου υπογραμμίζεται η σπουδαιότητα του Συμποσίου.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Η Λίτσα Φτακλάκη υποψήφια με τη ΝΔ;

  Η Λίτσα Φτακλάκη υποψήφια με τη ΝΔ; Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες του «ΒτΚ» και Ράδιο Πρώτο η κα. Λίτσα Φτακλάκη θα είναι παρούσα

©2020 radioproto.gr is made with by