Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου για παραίτηση Ανανία

 

Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου για παραίτηση Ανανία

Αποχώρησε για επαγγελματικούς λόγους από το περιφερειακό συμβούλιο το μέλος της παράταξης μας κ. Άγγελος Ανανίας.

Ο Άγγελος Ανανίας ξεχώρισε για την εντιμότητα, την ευγένεια, τη δυναμική, την επιμονή, τις προτάσεις και τον πολιτικό του λόγο για θέματα που αφορούσαν τα νησιά μας και έχρηζαν ανάδειξης και κυρίως αντιμετώπισης.

Νέος με αρχές και ήθος. Αποτελεί κόσμημα για την κοινωνία της Ρόδου από την οποία προέρχεται αλλά και τον υπολοίπων νησιών σε Δωδεκάνησα και Κυκλάδες.

Αναφερόμενος στην αποχώρηση του Άγγελου Ανανία ο επικεφαλής της παρατάξεως Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου Μανώλης Γλυνός δήλωσε:

« Άγγελε Ανανία με λυπεί αφάνταστα η αποχώρηση σου από το περιφερειακό συμβούλιο. Είμαι όμως υποχρεωμένος να σεβαστώ τους λόγους που σε οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Δεν χωρίζουν οι δρόμοι μας όμως εδώ. Θα ξανανταμώσουμε ! Σε ευχαριστώ από καρδιάς για όσα προσέφερες σε μένα και την παράταξη μας».

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

“Πεδίο μάχης” το κέντρο της Κω – Απίστευτες σκηνές με σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε μετανάστες

“Πεδίο μάχης” το κέντρο της Κω – Απίστευτες σκηνές με σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε μετανάστες Πηγή: www.vimatisko.gr Μπορεί τα επεισόδια στο Πυλί ανάμεσα στους μετανάστες

Αθλητικά Νέα

Μία ακόμη χρυσή χρονιά ολοκληρώθηκε για την Ακαδημία Κω – Ποδηλασία, Ironman και διεθνείς αγώνες! 

Κολάζ φωτογραφίας: Aegeanews.gr Μία ακόμη χρυσή χρονιά ολοκληρώθηκε για την Ακαδημία Κω – Ποδηλασία, Ironman και διεθνείς αγώνες!  Η ολοκλήρωση του διήμερου αγώνα ορεινής ποδηλασίας

©2020 radioproto.gr