Συλλυπητήρια μηνύματα για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη

Share This Post

Συλλυπητήρια μηνύματα για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη

Είμαι συγκλονισμένος από τα δύσκολα νέα που έρχονται από το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.Το τρένο είναι το μέσο των νέων, το μέσο των πολλών, το μέσο που μας ταξιδεύει απ´ άκρη σ´ άκρη. Το μέσο που μας μεταφέρει στις καλύτερες μας αναμνήσεις. Και θα έπρεπε να ειναι ασφαλές, όχι μόνο στη θεωρία, αλλά και στην πράξη. Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων· κουράγιο στους τραυματίες. Μηνάς Λυριστής

Η υποψήφια Βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας Ελευθερία Φτακλάκη σε συλλυπητήριο μήνυμά της για την εθνική τραγωδία από τη σύγκρουση των αμαξοστοιχιών στα Τέμπη, που συγκλονίζει τη χώρα μας με δεκάδες νεκρούς και τραυματίες, αναφέρει:

Εκφράζω τη βαθύτατη οδύνη μου για την ανείπωτη τραγωδία που συγκλονίζει τη χώρα μας. Οι σκέψεις όλων μας είναι στις οικογένειες των θυμάτων, τους τραυματίες που νοσηλεύονται και τους αγνοούμενους που αναζητούνται μέσα στα συντρίμμια, μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους συγγενείς των θυμάτων και εύχομαι γρήγορη ανάρρωση στους τραυματίες.

Συλλυπητήριο μήνυμα της Δρ. Κατερίνας Γαβαλά για το δυστύχημα στα Τέμπη.

 

Η υποψήφια Βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Κατερίνα Γαβαλά σε συλλυπητήριο μήνυμά της για την εθνική τραγωδία που συγκλονίζει τη χώρα μας από το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, με δεκάδες νεκρούς και τραυματίες, αναφέρει:

«Τα λόγια είναι πολύ λίγα, φτωχά. Αδύνατον να περιγραφεί η θλίψη και η οδύνη που από εχθές το βράδυ με διακατέχει μετά το φρικτό σιδηροδρομικό δυστύχημα στην περιοχή των Τεμπών που στοίχησε τη ζωή σε τόσους συμπολίτες μας.

Οι Αρμόδιες Αρχές οφείλουν να πράξουν όσα πρέπει, να λάβουν όλα εκείνα τα αναγκαία μέτρα, ώστε να μην ξημερώσουν άλλες τέτοιες μέρες.

Αισθάνομαι την ανάγκη εκφράσω τα θερμότερα των συλλυπητηρίων μου στις οικογένειες των θυμάτων. Οι σκέψεις μας στους τραυματίες απ’ το σοκαριστικό δυστύχημα.

Κάθε τι περισσότερο, ειδικά αυτή την ώρα του πένθους, του πόνου και της οδύνης, περιττεύει».

Η ανείπωτη και ασύλληπτη τραγωδία του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος συγκλονίζει το Πανελλήνιο. Με βαθιά θλίψη και αγωνία παρακολουθούμε τις προσπάθειες των σωστικών συνεργείων και του ιατρικού προσωπικού για την περίθαλψη των τραυματιών.

Εκφράζουμε την οδύνη μας για την άδικη και αδόκητη απώλεια των 38 συνανθρώπων μας και τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια μας στους οικείους τους.

Ελάχιστη απόδοση σεβασμού μας επιβάλλει την αναστολή κάθε πολιτικής και προεκλογικής μας δραστηριότητας επί 3ημέρο.

Ωστόσο άμεσα, θα πρέπει να ερευνηθούν τα αίτια και να αποδοθούν οι ευθύνες για το πολύνεκρο αυτό δυστύχημα. Παρά τις εξαγγελίες και τις υποσχέσεις, δυστυχώς, όχι μόνο η οδική ασφάλεια, αλλά και οι σύγχρονες και ασφαλείς σιδηροδρομικές και θαλάσσιες μεταφορές, στη χώρα μας παραμένουν ακόμη ζητούμενο.

 

Φώτης Χατζηδιάκος

Υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

τ. Δήμαρχος Ρόδου

 

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Επίσκεψη Γενικού Γραμματέα Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών, Ι. Χρυσουλάκη στη Λ.Δ. του Κονγκό

Επίσκεψη Γενικού Γραμματέα Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών, Ι. Χρυσουλάκη στη Λ.Δ. του Κονγκό Ο Γενικός Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας

Αθλητικά Νέα

Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΣ ΧΑΤΖΗΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΤΈΚΤΗΣΕ ΤΟ ΧΆΛΚΙΝΟ ΜΕΤΆΛΛΙΟ ΣΤΑ 60Μ ΣΤΟ ΠΑΓΚΌΣΜΙΟ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΎ ΣΤΊΒΟΥ

Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΣ ΧΑΤΖΗΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΤΈΚΤΗΣΕ ΤΟ ΧΆΛΚΙΝΟ ΜΕΤΆΛΛΙΟ ΣΤΑ 60Μ ΣΤΟ ΠΑΓΚΌΣΜΙΟ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ  ΚΛΕΙΣΤΟΎ ΣΤΊΒΟΥ           Ο Έλληνας Παγκόσμιος πρωταθλητής Κωνσταντίνος Χατζηεμμανουήλ,

©2020 radioproto.gr is made with by