Συλλυπητήρια μηνύματα για την απώλεια του Βασίλη Μπεσίρη

Συλλυπητήρια μηνύματα για την απώλεια του Βασίλη Μπεσίρη

Ο Διοικητής τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου – Κ.Υ. Κω «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ» εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους και τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος ιατρού Βασίλειου Μπεσίρη. Σε όλη τη διάρκεια της πολύχρονης εργασίας του στο νοσοκομείο μας, προσέφερε τα μέγιστα σε όλους τους συμπολίτες μας που χρειάστηκαν την βοήθειά του. Ο Θεός να τον αναπαύσει κι ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο στους οικείους του.

Ο Διοικητής ΓΝ-ΚΥ ΚΩ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ

 

 

Ο υπ. Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, έκανε την ακόλουθη δήλωση, με αφορμή την απώλεια του γιατρού Βασίλη Μπεσίρη:

«ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΕΣΙΡΗΣ – Ο άνθρωπος για τους ανθρώπους

Ο Βασίλης Μπεσίρης ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος.

Επιστήμονας κύρους, γιατρός με ξεχωριστή κοινωνική ευαισθησία, άφησε ένα ανεξίτηλο στίγμα στη μνήμη των ανθρώπων που τον γνώρισαν.

Ιδίως στη μνήμη αυτών που τον γνώρισαν ως γιατρό στο Νοσοκομείο της Κω.

Ήταν ο άνθρωπος για τους ανθρώπους.

Ευγενής, ευπροσήγορος, άριστος οικογενειάρχης.

Έφυγε πρόωρα, αλλά ευτύχησε να δει τα παιδιά του να ακολουθούν το δικό του δρόμο.

Στην οικογένεια του εκφράζω τα πλέον ειλικρινή μου συλλυπητήρια»

ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΕΠΑΡΧΟΥ ΚΩ-ΝΙΣΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΜΠΕΣΙΡΗ

 

Θλίψη έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Κω και την ιατρική κοινότητα η απώλεια του αγαπητού μας Ιατρού-Ορθοπεδικού, Βασίλειου Μπεσίρη.

Άνθρωπος με βαθιά γνώση της επιστήμης και της ειδικότητας του, πάντα κοντά στον ασθενή, υπηρέτησε τον συνάνθρωπο από τη θέση του Διευθυντή Κλινικής και Ιατρικής Υπηρεσίας.

Με τον Βασίλη συμπορευτήκαμε επί σαράντα έτη στο νοσοκομείο της Κω και μας συνέδεε βαθιά φιλία, αγάπη και συναδελφικότητα.

Εκφράζω τη βαθύτατη οδύνη και τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην σύζυγό του Τασία στα παιδιά του Νάντια και Χάρη και τους οικείους του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.

Αιωνία του η μνήμη.

 

 

Ο Έπαρχος Κω – Νισύρου

 

Καμπανής Ιωάννης

 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Πολιτική

Μίκα Ιατρίδη από Πάτμο και Λέρο: «Ξεκάθαρο το μήνυμα της αυτοδύναμης επιλογής για σιγουριά, σταθερότητα, ασφάλεια και πρόοδο!»

Μίκα Ιατρίδη από Πάτμο και Λέρο: «Ξεκάθαρο το μήνυμα της αυτοδύναμης επιλογής για σιγουριά, σταθερότητα, ασφάλεια και πρόοδο!» Στην Πάτμο και τη Λέρο βρέθηκε η

©2020 radioproto.gr