Συλλυπητήρια μηνύματα για την απώλεια του αντιδημάρχου Ρόδου Βασίλη Μανέττα

 

Συλλυπητήρια μηνύματα για την απώλεια του αντιδημάρχου Ρόδου Βασίλη Μανέττα

Παναγιώτης Κουνάκης – Συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια του Βασίλη Μανέττα.

Η είδηση του πρόωρου θανάτου του Βασίλη Μανέττα γέμισε τους οικείους του, τους συναδέλφους του στην αυτοδιοίκηση και στην εκπαίδευση και όλη την κοινωνία της Ρόδου με βαθύτατη θλίψη.

Ο Βασίλης Μανέττας υπηρέτησε τα κοινά με ήθος, αξιοπρέπεια και εντιμότητα. Θα τον θυμόμαστε για την ευγένεια και το ακέραιο του χαρακτήρα του και την μαχητικότητα που τον διέκρινε.

Εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου στους οικείους του.

Δήλωση της Κατερίνας Εμμανουήλ για την απώλεια του Βασίλειου Μανέττα.

Η τραγική είδηση της αναπάντεχης απώλειας του αγαπητού φίλου Βασίλη Μανέττα, μας θλίβει όλους.

Ο Βασίλης υπηρέτησε την εκπαίδευση και την αυτοδιοίκηση με αξιοπρέπεια και ευσυνειδησία, ενώ κοσμούσε με τη συμμετοχή του, τα κοινά και το χωριό του!!!

Ένας υπέροχος άνθρωπος, πραγματικά ξεχωριστός, έντιμος, πράος, διακριτικός, με αγάπη για τους γύρω του, με ευγένεια, με ήθος και αρχές.

Το χωριό του, που αγαπούσε τόσο, θρηνεί και μαζί, όλοι εμείς, που τον γνωρίσαμε και αγαπήσαμε το μεγαλείο της ψυχής και του χαρακτήρα του!!!

Καλό σου ταξίδι αγαπημένε μας Βασίλη!!! Θα μας λείψεις!

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του και εύχομαι ο Θεός να τους δίνει κουράγιο, να αντέξουν τη μεγάλη απώλεια !!!

 

 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Περιοδεία Διοίκησης στη Ρόδο και την Κω | Χορηγήσεις €350 εκατ. σε επιχειρήσεις των δύο νησιών την τελευταία τριετία

Περιοδεία Διοίκησης στη Ρόδο και την Κω | Χορηγήσεις €350 εκατ. σε επιχειρήσεις των δύο νησιών την τελευταία τριετία Διήμερη περιοδεία πραγματοποιεί η Διοίκηση της

Ενημέρωση

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Κω εορτάζει την επέτειο ίδρυσής του με μεγάλη «πράσινη» δράση για μικρούς και μεγάλους στην Μαρίνα Κω

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Κω εορτάζει την επέτειο ίδρυσής του με μεγάλη «πράσινη» δράση για μικρούς και μεγάλους στην Μαρίνα Κω 146 χρόνια από την

©2020 radioproto.gr