Συλληπτήριο μήνυμα από το Σωματείο Ξεν/λων & Σερβιτόρων Κω για το θάνατο διανομέα εν ώρα εργασίας. “Στο νησί της Κω το οδικό δίκτυο αποτελεί ένα σημαντικό παράγοντα κινδύνου” 

Share This Post

Συλληπτήριο μήνυμα από το Σωματείο Ξεν/λων & Σερβιτόρων Κω για το θάνατο διανομέα εν ώρα εργασίας. “Στο νησί της Κω το οδικό δίκτυο αποτελεί ένα σημαντικό παράγοντα κινδύνου” 

Το Σωματείο Ξεν/λων & Σερβιτόρων Κω, εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους, του συναδέλφου διανομέα που έχασε την ζωή του χθες το μεσημέρι.

Ακόμα ένας θάνατος έρχεται να προστεθεί στην μακάβρια λίστα των θανατηφόρων ατυχημάτων στον κλάδο των διανομέων.

Πανελλαδικά τα τελευταία χρόνια χάνονται ζωές στον δρόμο, τα μέτρα προστασίας για την ασφαλή εργασία των διανομέων είναι ανύπαρκτα. Ο εξοπλισμός, κράνος, μηχανάκι κτλ. τις περισσότερες φορές βαραίνει τους ίδιους τους εργαζόμενους.

Δεν φταίει η κακιά η ώρα, δεν είναι η κακιά κουλτούρα, δεν πρόκειται για μεμονωμένα περιστατικά! Είναι δεκάδες οι περιπτώσεις τα τελευταία χρόνια.

Στο νησί της Κω το οδικό δίκτυο αποτελεί ένα σημαντικό παράγοντα κινδύνου, κακοτεχνίες, ελλιπή σήμανση, ανύπαρκτος φωτισμός κτλ., που επιφέρει τραγικές συνέπειες στους οδηγούς.

Ο αγώνας των εργαζομένων, για μέτρα προστασίας, ένταξή τους στα βαρέα και ανθυγιεινά, είναι αιτήματα επιτακτικά και αναγκαία.

Απαιτούμε από όλους τους αρμόδιους φορείς, την άμεση παρέμβασή τους, για να μην θρηνήσουμε ξανά.

 

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Επίσκεψη Γενικού Γραμματέα Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών, Ι. Χρυσουλάκη στη Λ.Δ. του Κονγκό

Επίσκεψη Γενικού Γραμματέα Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών, Ι. Χρυσουλάκη στη Λ.Δ. του Κονγκό Ο Γενικός Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας

Αθλητικά Νέα

Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΣ ΧΑΤΖΗΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΤΈΚΤΗΣΕ ΤΟ ΧΆΛΚΙΝΟ ΜΕΤΆΛΛΙΟ ΣΤΑ 60Μ ΣΤΟ ΠΑΓΚΌΣΜΙΟ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΎ ΣΤΊΒΟΥ

Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΣ ΧΑΤΖΗΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΤΈΚΤΗΣΕ ΤΟ ΧΆΛΚΙΝΟ ΜΕΤΆΛΛΙΟ ΣΤΑ 60Μ ΣΤΟ ΠΑΓΚΌΣΜΙΟ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ  ΚΛΕΙΣΤΟΎ ΣΤΊΒΟΥ           Ο Έλληνας Παγκόσμιος πρωταθλητής Κωνσταντίνος Χατζηεμμανουήλ,

©2020 radioproto.gr is made with by