Μετάβαση στο περιεχόμενο

Συλλήψεις σε Κω και Λέρο 

elliniki astynomia sima 30 10 2023
elliniki astynomia sima 30 10 2023

Συλλήψεις σε Κω και Λέρο 


Σύλληψη διωκόμενου ημεδαπού στη Λέρο    Την 31-06-2025 το απόγευμα συνελήφθη στη Λέρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λέρου, 59χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης -3- ετών για υπόθεση επικίνδυνης σωματικής βλάβης.
Σύλληψη (3) ημεδαπών για παράβαση του Κ.Ο.Κ. στην Κω    Την 01-06-2025 το πρωί συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Κω, 16χρονος ημεδαπός ο οποίος οδηγούσε δίκυκλη μοτοσυκλέτα χωρίς άδεια ικανότητας. Επιπλέον, συνελήφθησαν οι γονείς του ανήλικου για παραμέληση
εποπτείας.
Σύλληψη αλλοδαπού για κλοπή στην Κω    

Την 01-06-2025 το μεσημέρι συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κω, 46χρονος αλλοδαπός ο οποίος αφαίρεσε, διαδοχικά, δύο ηλεκτρικά πατίνια. Επιπλέον, στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε κινητό τηλέφωνο αγνώστου πρόσωπού. Τα ηλεκτρικά πατίνια αποδόθηκαν στους δικαιούχους.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στην Κω     

Την 01-06-2025 το βράδυ συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Κω, 33χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

estheti1
Advertorials

ESTHETI – Μία ιστορία αισθητικής και διακόσμησης στο Πολύκεντρο Θαλασσινού

ESTHETI – Μία ιστορία αισθητικής και διακόσμησης στο Πολύκεντρο Θαλασσινού Στο Πολύκεντρο Θαλασσινού στην Κω, κάθε γωνιά μπορεί να μεταμορφωθεί σε μια μοναδική εμπειρία αισθητικής.

ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΚΕΦΑΛΟΥ
Ενημέρωση

Δύναμη Αλλαγής: Γνώριζαν και ανέχονταν την ανεξέλεγκτη κατάσταση με την παράνομη χωματερή στην Κέφαλο που σήμερα έπιασε φωτιά

Δύναμη Αλλαγής: Γνώριζαν και ανέχονταν την ανεξέλεγκτη κατάσταση με την παράνομη χωματερή στην Κέφαλο που σήμερα έπιασε φωτιά Από τη δημοτική παράταξη Δύναμη Αλλαγής εκδόθηκε

©2020 radioproto.gr