ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΕΡΟΥ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ Δ.Ι.Ε.Κ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΟΠΠΕΠ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΕΡΟΥ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ Δ.Ι.Ε.Κ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΟΠΠΕΠ

Ο Δήμαρχος Λέρου Μιχάλης Κόλιας, εκφράζει τα συγχαρητήρια στους μαθητές που συμμετείχαν στις εξετάσεις πιστοποίησης αρχικής επαγγελματικής κατάρτισης αποφοίτων Ι.Ε.Κ.

 

Μέσω των εξετάσεων αυτών και την απόκτηση της πιστοποιημένης επάρκειας οι ενδιαφερόμενοι δεν πιστοποιούν μόνο την ειδικότητά τους αλλά μέσω της ακολουθούμενης διαδικασίας πιστοποιείται ότι διαθέτουν τις απαραίτητες γνώσεις, δεξιότητες και ικανότητες.

 

Θέρμα συγχαρητήρια αξίζουν στην διευθύντρια του Δ.Ι.Ε.Κ κα Γκουγκουλοπούλου Ειρήνη και στους εκπαιδευτικούς οι οποίοι με την αποφασιστικότητα, την αφοσίωση αλλά και την πειθαρχία έχουν καταφέρει το Δ.Ι.Ε.Κ. βοηθών νοσηλευτικής-τραυματολογίας να αποτελεί πρότυπο των σχολών του ίδιου κλάδου.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Α. Κεφαλιανός: Απελπιστική η κατάσταση στο Πυλί, λόγω του μεταναστευτικού – Τι προτείνει

Α. Κεφαλιανός: Απελπιστική η κατάσταση στο Πυλί, λόγω του μεταναστευτικού – Τι προτείνει Πηγή: www.vimatisko.gr Με αφορμή την ραγδαία αύξηση των διαμενόντων στη Κλειστή Ελεγχόμενη

Ενημέρωση

Αρκετά ατυχήματα προκάλεσαν τα “πρωτοβρόχια”: Φορτηγό ντελαπάρισε στις “Πόρτες” – Άγιο είχε ο οδηγός

Αρκετά ατυχήματα προκάλεσαν τα “πρωτοβρόχια”: Φορτηγό ντελαπάρισε στις “Πόρτες” – Άγιο είχε ο οδηγός Πηγή: www.vimatisko.gr Αρκετά ατυχήματα προκάλεσαν τα σημερινά πρωτοβρόχια, όπου σημειώθηκαν αρκετές

©2020 radioproto.gr