ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΕΡΟΥ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΗ ΝΙΚΟ ΒΑΣΣΟ

Share This Post

 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΕΡΟΥ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΗ ΝΙΚΟ ΒΑΣΣΟ

Ο Δήμαρχος Λέρου κ Μιχάλης Κόλιας εκφράζει τα συγχαρητήρια του στον αθλητή Νικόλαο Βάσσο το γένος Μαράτου, ο οποίος συμμετείχε στον πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης Παίδων (Κ15) που πραγματοποιήθηκε στο Ρέστειο κολυμβητήριο του Φαλήρου, την Κυριακή 26 Ιουνίου 2022 και αναδείχθηκαν πρωταθλητές Ελλάδας 2022.

Ο Νίκος Βάσσος ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του πέτυχε δύο νικητήρια γκολ που ήταν καθοριστικά πριν τη λήξη του αγώνα και το Φάληρο έκανε την ανατροπή στο φινάλε κατακτώντας τη νίκη και τον τίτλο!!!

Ο Δήμαρχος Λέρου δήλωσε:

Είμαι σίγουρος πως η σημαντική αυτή διάκριση είναι μόνο η πρώτη από πολλές άλλες που θα ακολουθήσουν ως επιβράβευση των προσπαθειών σου.,

Συγχαρητήρια αξίζουν στον προπονητή κ. Αργύρη Θεοδωρόπουλο, σε όλους τους αθλητές της ομάδας αλλά κυρίως στους γονείς Αλέξανδρο και Αθηνά που στηρίζουν την προσπάθεια των παιδιών και αποτελούν τους συντελεστές της ομάδας.

Καλή συνέχεια Νίκο, με υγεία και πολλές ακόμη επιτυχίες, κάνοντας τον τόπο σου υπερήφανο!!

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Πνευματικός Όμιλος Κώων «Ο Φιλητάς»: Πρόσκληση υποβολής άρθρων για την έκδοση του 15ου τόμου των Κωακών

  Πνευματικός Όμιλος Κώων «Ο Φιλητάς»: Πρόσκληση υποβολής άρθρων για την έκδοση του 15ου τόμου των Κωακών ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΡΘΡΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ 15ΟΥ

©2020 radioproto.gr is made with by