Συγχαρητήριο μήνυμα Υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ.Ιωάννη Παππά, για την εκλογή της νέα προέδρου και του Δ.Σ στην Ένωση Ξενοδόχων Κω.

Συγχαρητήριο μήνυμα Υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ.Ιωάννη Παππά, για την εκλογή της νέα προέδρου και του Δ.Σ στην Ένωση Ξενοδόχων Κω.

Με μεγάλη μου χαρά ενημερώθηκα για την εκλογή της φίλης μου Μαίρης Τριανταφυλλοπούλου στην θέση της προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Κω.

Η Μαίρη είναι απ’ τους πιο δραστήριους και καταρτισμένους επαγγελματίες της Δωδεκανήσου.

Με την Ένωση Ξενοδόχων Κω έχουμε συνεργαστεί και έχουμε πετύχει πολλά στο παρελθόν. Είμαι σίγουρος ότι μαζί με την Μαίρη και την απερχόμενη πρόεδρο και πλέον αντιπρόεδρο Κωνσταντίνα Σβύνου θα συνεχίσουμε την αγαστή συνεργασία με στόχο την αναβάθμιση των υπηρεσιών και την εξυπηρέτηση των επισκεπτών στο νησί μας.

Συγχαρητήρια Μαίρη. Συγχαρητήρια Κωνσταντίνα. Συγχαρητήρια σε όλο το Διοικητικό Συμβούλιο. Καλή θητεία.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

“Πεδίο μάχης” το κέντρο της Κω – Απίστευτες σκηνές με σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε μετανάστες

“Πεδίο μάχης” το κέντρο της Κω – Απίστευτες σκηνές με σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε μετανάστες Πηγή: www.vimatisko.gr Μπορεί τα επεισόδια στο Πυλί ανάμεσα στους μετανάστες

Αθλητικά Νέα

Μία ακόμη χρυσή χρονιά ολοκληρώθηκε για την Ακαδημία Κω – Ποδηλασία, Ironman και διεθνείς αγώνες! 

Κολάζ φωτογραφίας: Aegeanews.gr Μία ακόμη χρυσή χρονιά ολοκληρώθηκε για την Ακαδημία Κω – Ποδηλασία, Ironman και διεθνείς αγώνες!  Η ολοκλήρωση του διήμερου αγώνα ορεινής ποδηλασίας

©2020 radioproto.gr