Συγχαρητήρια του ΔΙΙΚ στον γ.γ. Απόδημου Ελληνισμού Γ. Χρυσουλάκη για ιατρική τηλεδιάσκεψη

Συγχαρητήρια του ΔΙΙΚ στον γ.γ. Απόδημου Ελληνισμού Γ. Χρυσουλάκη για ιατρική τηλεδιάσκεψη

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Διεθνούς Ιπποκρατείου Ιδρύματος θεωρεί υποχρέωσή του να συγχαρεί τον συμπατριώτη μας καθηγητή κ. Ι. Χρυσουλάκη, Γενικό Γραμματέα Αποδήμου Ελληνισμού του ΥΠΕΞ για την Διεθνή Τηλεδιάσκεψη που διοργανώθηκε σήμερα υπό την ευθύνη του, με συμμετοχή 120 διακεκριμένων Ελλήνων ιατρών από 27 κράτη της νοτίου και βορείου Αμερικής, Καναδά, Αυστραλίας και Ευρωπαϊκής Ένωσης με επίκεντρο την Ελλάδα.

Κατά την τηλεδιάσκεψη ο καθ. κ. Στ. Γερουλάνος, εκπροσωπών το ΔΙΙΚ, με τον καθ. κ. Ν. Παπαντωνίου, ανεφέρθη στην ανάγκη εντονότερης διεθνοποιημένης προβολής του «Όρκου» τον οποίο προσέφερε στην ανθρωπότητα ο πατήρ της Ιατρικής Ιπποκράτης ο Κώος, και απηύθυνε πρόσκληση στην τελετή η οποία διοργανώνεται κάθε χρόνο τον Οκτώβριο στο Ασκληπιείο της Κω από το ΔΙΙΚ. Ανάλογο μήνυμα έστειλε ο καθ. κ. Παπαντωνίου στους Συνέδρους που μετείχαν στην τηλεδιάσκεψη.

Ιδιαίτερη αναφορά στις πρωτοβουλίες για την διεύρυνση του ανά τον κόσμο κύκλου των Ιπποκρατιστών έκαμε ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γ. Πατούλης, υπό την ιδιότητα του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και παραλλήλως του Παγκόσμιου Συνδέσμου Ελλήνων ιατρών της Διασποράς, ο οποίος μάλιστα είχε και ενεργό συμμετοχή σε αυτές τις πρωτοβουλίες.

Η τηλεδιάσκεψη είχε μεγάλη απήχηση, όχι μόνο διότι το κύριο θέμα της ήτο η αντιμετώπιση της κατάστασης λόγω κορονοϊού αλλά και διότι ακούστηκαν ενδιαφέρουσες προτάσεις για διάφορα ιατρικά ζητήματα τα οποία ανέκυψαν κατ’ αυτή την περίοδο.

Α.Α.Παυλιδης
ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

H ΚΙ.ΛΕ.ΚΩ ξεκινά τις καλοκαιρινές της δράσεις την Τρίτη 13/06 στις 21:00, στον Θερινό Κινηματογράφο Ορφέα, με τη βραβευμένη ταινία από το Μαρόκο Το Μπλε Καφτάνι.

H ΚΙ.ΛΕ.ΚΩ ξεκινά τις καλοκαιρινές της δράσεις την Τρίτη 13/06 στις 21:00, στον Θερινό Κινηματογράφο Ορφέα, με τη βραβευμένη ταινία από το Μαρόκο Το Μπλε Καφτάνι. Το Μπλε

©2020 radioproto.gr