Συγχαρητήρια στον Στέφανο Ξένο για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στην Βουδαπέστη

Συγχαρητήρια στον Στέφανο Ξένο για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στην Βουδαπέστη

Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που γνωρίζουμε την οικογένεια πρωταθλητών Ξένου που κατά το παρελθόν συχνά επισκέπτονται τον σύλλογο Αετό Κω.

Ο Ελληνας καρατέκα νίκησε 7-1 τον Καζάκο Αλπισμπάι στον τελικό των 60κ. κούμιτε, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξάγεται στη Βουδαπέστη.
Ο πρωταθλητής του «Οδυσσέα» Πετρούπολης, έφτασε στον τελικό νικώντας κατά σειρά τον Μαξιμιλιάνο Λαρόσα (Ουρουγουάη) 2-0, τον Αμρ Αμπουκορά (Αίγυπτος) 3-2, τον Αλαεντίν Σαλμί (Αλγερία) 3-1 και τον Λέιλεϊ Σι (Κίνα) 9-1 και στον ημιτελικό τον Εράι Σαμντάν (Τουρκία) 4-1.
Αθλητές όπως ο Στέφανος , ο Αδελφός του Διονύσης , αλλά και ο πατέρας τους Νεκτάριος Ξένος , συχνά επισκέπτονται το νησί της Κω και συγκεκριμένα τον αθλητικό πολιτιστικό σύλλογο Αετό Κω, είτε για να παραδόσουν μάθημα στα παιδιά , είτε για εξέταση ζωνών. 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

“Πεδίο μάχης” το κέντρο της Κω – Απίστευτες σκηνές με σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε μετανάστες

“Πεδίο μάχης” το κέντρο της Κω – Απίστευτες σκηνές με σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε μετανάστες Πηγή: www.vimatisko.gr Μπορεί τα επεισόδια στο Πυλί ανάμεσα στους μετανάστες

Αθλητικά Νέα

Μία ακόμη χρυσή χρονιά ολοκληρώθηκε για την Ακαδημία Κω – Ποδηλασία, Ironman και διεθνείς αγώνες! 

Κολάζ φωτογραφίας: Aegeanews.gr Μία ακόμη χρυσή χρονιά ολοκληρώθηκε για την Ακαδημία Κω – Ποδηλασία, Ironman και διεθνείς αγώνες!  Η ολοκλήρωση του διήμερου αγώνα ορεινής ποδηλασίας

©2020 radioproto.gr