Συγχαρητήρια στη νέα γραμματέα αγροτικών φορέων ΝΔ Μ. Τριανταφυλλοπούλου από την ΝΔ Κω

Share This Post

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Κω της Νέας Δημοκρατίας συγχαίρουν την Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου για την τοποθέτησή της στη θέση της Γραμματέως Αγροτικών Φορέων της Νέας Δημοκρατίας και της εύχονται καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα.

Η Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου έχει άρτια γνώση και σφαιρική αντίληψη των θεμάτων και των προβλημάτων που αφορούν στους αγροτικούς φορείς και αναμφίβολα θα συμβάλει καίρια στον βέλτιστο σχεδιασμό του κομματικού και κυβερνητικού έργου στον ευαίσθητο αυτό τομέα.

Η ανιδιοτέλεια, η εργατικότητα και η διάθεση για προσφορά που χαρακτηρίζουν την Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου αποτελούν τα εχέγγυα για την επιτυχία της σε κάθε τομέα που αναλαμβάνει. Το έχει αποδείξει πολλάκις στο πρόσφατο παρελθόν και με βεβαιότητα θα το αποδείξει περίτρανα και στο μέλλον.

Είναι, άλλωστε, κοινό μυστικό ότι η Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου χαίρει της απόλυτης εκτίμησης και της εμπιστοσύνης του

Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η επιλογή του Πρωθυπουργού να εμπιστευθεί την απαιτητική και ευαίσθητη Γραμματεία Αγροτικών Φορέων στην Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου αποτελεί ιδιαίτερη χαρά και τιμή για την Κω και τα Δωδεκάνησα και είναι σίγουρο πως η Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου θα ανταπεξέλθει άριστα στα καθήκοντά της.

ΔΗΜ.Τ.Ο. Κω

Νέας Δημοκρατίας

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Κώστας Καΐσερλης: Τι δηλώνει με την ολοκλήρωση των δικαστηρίων που αφορούν τις Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις

  Κώστας Καΐσερλης: Τι δηλώνει με την ολοκλήρωση των δικαστηρίων που αφορούν τις Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις Αγαπητοί φίλοι, Αυτές τις ημέρες μετά από δέκα χρόνια,

Ενημέρωση

Ο Προέδρος Ασφενδιού Μ. Γιωργαλλή καταγγέλλει για δολιοφθορά σε δένδρο στο παραλιακό μέτωπο στο Τιγκάκι

  Ο Προέδρος Ασφενδιού Μ. Γιωργαλλή καταγγέλλει για δολιοφθορά σε δένδρο στο παραλιακό μέτωπο στο Τιγκάκι Κάποιοι είστε απαράδεκτοι!!! Τζάμπα μάγκες λυπάμαι. Στην πρόσφατη κακοκαιρία

©2020 radioproto.gr is made with by