Συγχαρητήρια μηνύματα για τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών

 

Συγχαρητήρια μηνύματα για τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών

Ιωάννης Παππάς: Συγχαρητήριο μήνυμα στους Δωδεκανήσιους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων.

Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση των υποψηφίων που μετείχαν φέτος στις πανελλαδικές εξετάσεις, ο βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Ιωάννης Παππάς προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια, στους Δωδεκανήσιους μαθητές που παρά τις πρωτόγνωρες και αντίξοες συνθήκες κατόρθωσαν να ξεπεράσουν το ξαφνικό εμπόδιο που τους ορθώθηκε και απέδειξαν γι’ ακόμη μια φορά με τις επιδόσεις τους ότι οι νησιώτες έχουν μεγάλες ικανότητες και μπορούν να πετύχουν το στόχο τους.

Συγχαρητήρια επίσης στις οικογένειες των επιτυχόντων που πέρασαν την δύσκολη αυτή περίοδο δίπλα στα παιδιά και μοιράστηκαν την αγωνία και την προσπάθειά τους, αλλά και στους εκπαιδευτικούς που στηρίζουν τα παιδιά.

Εύχομαι καλή σταδιοδρομία και καλή επιτυχία σε κάθε επιλογή σας.

Να μας κάνετε πάντα περήφανους.

Σε όσα παιδιά δεν ήταν τα αποτελέσματα τα αναμενόμενα, θυμίζουμε ότι υπάρχουν πάντα επιλογές για σταδιοδρομία σε πολλά επίπεδα εκπαίδευσης .

Μην ξεχνάτε ότι το μέλλον είναι δικό σας και οι επιλογές είναι πολλές.

Πάντα να έχουμε στο μυαλό μας, ότι για όλα χρειάζεται Αγώνας, Προσπάθεια, Επιμονή, Υπομονή, Οργάνωση και Τόλμη.

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες»

ΕΠΑΡΧΕΙΟ ΚΩ ΝΙΣΥΡΟΥ

Ο Έπαρχος Κω-Νισύρου, οι Επαρχιακοί σύμβουλοι και το προσωπικό του Επαρχείου, θέλουν να εκφράσουν τα θερμά συγχαρητήρια και τις θερμότερες ευχές για καλή σταδιοδρομία, σε όλους τους επιτυχόντες των Πανελληνίων εξετάσεων, για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Σε όσους δεν πέτυχαν τον άμεσο στόχο τους θα θέλαμε να τους θυμίσουμε ότι ο αγώνας για προκοπή και πρόοδο δεν τελειώνει εδώ.

Μήνυμα Μίκας Ιατρίδη για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

«Θα ήθελα, ολόψυχα, να συγχαρώ τους μαθητές και τις μαθήτριες για την επιτυχία της εισαγωγής τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και να τους ευχηθώ κάθε καλό στη νέα ακαδημαϊκή τους πορεία.

Στους μαθητές και τις μαθήτριες, που δεν είχαν το αποτέλεσμα που προσδοκούσαν, θα ήθελα να τους πω ότι πρέπει να κρατούν τους ορίζοντες τους ανοιχτούς και να συνεχίσουν να κυνηγούν τις επιδιώξεις και τα όνειρα τους.

Ως μητέρα, στέκομαι δίπλα στους γονείς, που δίνουν και την ψυχή τους για τα παιδιά τους, καθώς και στους καθηγητές και τις καθηγήτριες που, ακούραστα, μεταλαμπαδεύουν τις γνώσεις τους στη νέα γενιά.

Στις ιδιαίτερες αυτές συνθήκες που έχουν προκύψει, είναι σημαντικό σε κάθε ταξίδι της ζωής μας να αποκτάμε εμπειρίες και με αγάπη, συναδελφικότητα και συνεργασία να γινόμαστε ακόμα καλύτεροι άνθρωποι, να στοχεύουμε πάντα σε μια καλύτερη κοινωνία».

ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ Α. ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ ΠΡΟΕΒΗ ΣΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗ ΔΗΛΩΣΗ:

“ Μια δύσκολη και επίπονη προσπάθεια για εσάς, έφτασε στο τέλος της. Ο αγώνας και οι κόποι όλων αυτών των χρόνων σήμερα επιβραβεύονται με τον καλύτερο τρόπο.

Θα ήθελα λοιπόν να δώσω, στον καθένα και την καθεμία ξεχωριστά, τα θερμά μου συγχαρητήρια για την εισαγωγή σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και σε αυτούς που φέτος προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν. Πάντα υπάρχει μία δεύτερη ευκαιρία ή μία εναλλακτική επιλογή. Εξάλλου νικητής είναι αυτός που δεν παραιτείται ποτέ αλλά προσπαθεί Πάντα!

Τα αποτελέσματα στο Νομό Δωδεκανήσου απέδειξαν τη σοβαρή και υψηλού επιπέδου δουλειά που γίνεται από τους εκπαιδευτικούς στον τόπο μας.

Οι γονείς σας, οι καθηγητές σας, αλλά και όλοι εμείς είμαστε περήφανοι για εσάς. Ο τόπος μας έχει ανάγκη από νέους επιστήμονες που κάποια στιγμή, από όποια θέση κι αν βρεθούν, θα συμβάλουν κι αυτοί με τη σειρά τους στην ανάπτυξή του.

Χαρείτε λοιπόν την επιτυχία σας, ζήστε το όνειρό σας και περάστε ενδιαφέροντα και γεμάτα εμπειρίες φοιτητικά χρόνια!

Θερμά Συγχαρητήρια!

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

“Πεδίο μάχης” το κέντρο της Κω – Απίστευτες σκηνές με σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε μετανάστες

“Πεδίο μάχης” το κέντρο της Κω – Απίστευτες σκηνές με σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε μετανάστες Πηγή: www.vimatisko.gr Μπορεί τα επεισόδια στο Πυλί ανάμεσα στους μετανάστες

Αθλητικά Νέα

Μία ακόμη χρυσή χρονιά ολοκληρώθηκε για την Ακαδημία Κω – Ποδηλασία, Ironman και διεθνείς αγώνες! 

Κολάζ φωτογραφίας: Aegeanews.gr Μία ακόμη χρυσή χρονιά ολοκληρώθηκε για την Ακαδημία Κω – Ποδηλασία, Ironman και διεθνείς αγώνες!  Η ολοκλήρωση του διήμερου αγώνα ορεινής ποδηλασίας

©2020 radioproto.gr