Συγχαρητήρια επιστολή του Συλλόγου Γονέων 1ου ΓΕΛ σε επιτυχόντες 

Share This Post

 

Συγχαρητήρια επιστολή του Συλλόγου Γονέων 1ου ΓΕΛ σε επιτυχόντες 

Οι ανακοινώσεις των βάσεων εισαγωγής δίνουν τέλος στην αγωνία των μαθητών και ταυτόχρονα σηματοδοτούν ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή τους. Ένα καινούργιο ταξίδι στον κόσμο της μάθησης, το οποίο θα τους δώσει το εισιτήριο για την εξέλιξη τους στην αγορά εργασίας .

 

Αγαπητά παιδιά ,

Σας συγχαίρουμε για την επιτυχία σας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, ενός στόχου δύσκολου και απαιτητικού. Όλο το προηγούμενο διάστημα, αφιερώσατε πολύτιμο χρόνο στην προετοιμασία σας, ώστε να ριχτείτε στη «μάχη» των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Η σχολική χρονιά που πέρασε ήταν ιδιαίτερα δύσκολη, κληθήκατε να προσαρμοστείτε στα πρωτόγνωρα δεδομένα της υγειονομικής κρίσης του κορωνοϊού. Ωστόσο, έφτασε η στιγμή όπου ο κόπος και οι προσπάθειες ανταμείφθηκαν! Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους γονείς και τους κηδεμόνες, οι οποίοι μοιράστηκαν μαζί σας τις αγωνίες σας και έχουν καθοριστική συμβολή στην επιτυχία σας.

Κλείνοντας, για όσους δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποια σχολή της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, σας επισημαίνουμε ότι υπάρχουν πολλές άλλες ευκαιρίες και εναλλακτικές επιλογές για το επαγγελματικό μέλλον σας.

 

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

1ου ΓΕΛ ΚΩ «Ιπποκράτειο»

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Σε τροχιά επιτυχιών η ομάδα ρομποτικής του In Studies  – Νέα επιτυχία στην Ρόδο. Επόμενη στάση η Θεσσαλονίκη

  Σε τροχιά επιτυχιών η ομάδα ρομποτικής του In Studies  – Νέα επιτυχία στην Ρόδο. Επόμενη στάση η Θεσσαλονίκη Ένα ταξίδι γεμάτο ελπίδες και όνειρα

Ενημέρωση

Ο Ιμάμης Κω στο Ράδιο Πρώτο για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία (ηχητικό)

  Ο Ιμάμης Κω στο Ράδιο Πρώτο για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία (ηχητικό) Το πρωί της Τρίτης

©2020 radioproto.gr is made with by