Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Λέρου κ Μιχάλη Κόλια προς τους επιτυχόντες των πανελληνίων εξετάσεων

Share This Post

 

Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Λέρου κ Μιχάλη Κόλια προς τους επιτυχόντες των πανελληνίων εξετάσεων

Θα ήθελα από καρδιάς να συγχαρώ όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του Δήμου μας,για την επιτυχία τους στις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Στην αρχή αυτού του πολύ σημαντικού σταθμού της ζωής σας, σας εύχομαι ολόψυχα τόσο εγώ όσο και το Δημοτικό Συμβούλιο καλή δύναμη και καλή επιτυχία.

Η εισαγωγή σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ήταν η καλύτερη ανταμοιβή για την πολυετή και επίπονη προσπάθειά σας.

Καλή σταδιοδρομία και καλή αρχή στο νέο σας ξεκίνημα…

Θερμές ευχές και στους γονείς που έδωσαν τον δικό τους αγώνα και στήριξαν ηθικά και οικονομικά -παρά τις δυσκολίες-την επιτυχία των παιδιών τους.

Τέλος, πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και σε όλους εκείνους, τις μαθήτριες και τους μαθητές, που αν και προσπάθησαν σκληρά,δεδομένων των συνθηκών, εντούτοις δεν πέτυχαν το επιθυμητό γι’ αυτούς αποτέλεσμα.

 

Η δύσκολη και πρωτόγνωρη, για τους μαθητές όλης της Ελλάδος, επικρατούσα κατάσταση, σίγουρα επηρέασε κάποιους από αυτούς παραπάνω και αποτέλεσε τροχοπέδη για την ομαλή πορεία τους, προς τις Πανελλήνιες εξετάσεις.

 

Να θυμούνται πως η ζωή, που δε σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει, θα τους δώσει, στο μέλλον, πολλές ακόμα ευκαιρίες και επιλογές και τότε θα καταλάβουν πως τίποτε δε μπορεί να σταθεί εμπόδιο, στην τόλμη της νιότης τους και στα όνειρά τους.

 

 

 

Καλή πρόοδο σε όλους!

 

Ο Δήμαρχος Λερου

ΚΟΛΙΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

Oμιλία για την παγκόσμια ημέρα Τουρισμού με θέμα «Εκπαιδευτικά συμπόσια & αθλητικές διοργανώσεις ως μέσα επανατοποθέτησης της τουριστικής Κω»

  Oμιλία για την παγκόσμια ημέρα Τουρισμού με θέμα «Εκπαιδευτικά συμπόσια & αθλητικές διοργανώσεις ως μέσα επανατοποθέτησης της τουριστικής Κω» Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας

Αθλητικά Νέα

Ποδηλατοβόλτα για μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας

  Ποδηλατοβόλτα για μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας Με σύνθημα «Συνδυάζω –Μετακινούμαι» ο Δήμος Κω συμμετέχει στη φετινή Ευρωπαϊκή Εβδομάδα

©2020 radioproto.gr is made with by