Συγχαρητήρια επιστολή Εντεταλμένης Συμβούλου Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Κω κ. Διονυσίας Γιαννούλη

Συγχαρητήρια επιστολή Εντεταλμένης Συμβούλου Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Κω κ. Διονυσίας Γιαννούλη

Εκφράζω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια, στον αθλητή του ΓΣ ΕΥΔΑΜΟΣ ΚΩ Χούμπερτ Λίλα που κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο στα 400μ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ18, που διεξάγεται στη Πάτρα,  επιβεβαιώνοντας παράλληλα  την πρόκριση  του στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου Κ18 στη Σλοβενία.
Η μεγάλη αυτή επιτυχία του νεαρού πρωταθλητή μας, δίνει το έναυσμα για ένα νέο ελπιδοφόρο ξεκίνημα, για μια λαμπρή πορεία του κλασικού αθλητισμού της Κω και της Δωδεκανήσου. 
Συγχαίρω τον Προπονητή του , τον κύριο Δημήτρη Παπαθεοδώρου, για τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει καθημερινά μέσα στο στάδιο, ο οποίος με ευσυνειδησία και επαγγελματισμό πλάθει με αρμονία  τη ψυχή, το πνεύμα και το σώμα των νεαρών αθλητών και αθλητριών του. 
Επίσης συγχαίρω το πρόεδρο και όλα τα μέλη του Δ/Σ του ΓΣ ΕΥΔΑΜΟΣ ΚΩ για τις συνεχείς ανιδιοτελείς προσπάθειες τους για τη προαγωγή του Κλασικού αθλητισμού και του ευ αγωνίζεσθαι. 
         Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά, 
 Η Εντεταλμένη Σύμβουλος Αθλητισμού
            και Νεολαίας  Δήμου Κω
               Διονυσία Γιαννούλη

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Γιώργος Κοκκαλάκης: Άμεσος κίνδυνος πυρκαγιάς στο ΧΥΤΑ Κεφάλου. Ανοχύρωτη η Κέφαλος σε περίπτωση πυρκαγιάς.

Γιώργος Κοκκαλάκης: Άμεσος κίνδυνος πυρκαγιάς στο ΧΥΤΑ Κεφάλου. Ανοχύρωτη η Κέφαλος σε περίπτωση πυρκαγιάς. Με παρέμβαση του προς το Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην Κω,

©2020 radioproto.gr