Συγχαρητήρια Γ.Νικητιάδη για την εκλογή Γ.Χατζή στην προεδρεία της ΠΟΞ

Συγχαρητήρια Γ.Νικητιάδη για την εκλογή Γ.Χατζή στην προεδρεία της ΠΟΞ

Με αφορμή την εκλογή του κ. Γιάννη Χατζή ξενοδόχου από τη Ρόδο και μέλους της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου στην προεδρεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, ο Δωδεκανήσιος βουλευτής και τ. υφυπουργός Τουρισμού Γιώργος Νικητιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση :

«Η εκλογή του Γιάννη Χατζή στο ανώτατο συνδικαλιστικό όργανο των Ξενοδόχων της χώρας, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τη Δωδεκάνησο. Στην ίδια θέση είχε βρεθεί προ ετών, ο «πρύτανης» του ελληνικού τουρισμού, Καρπάθιος με έδρα τη Ρόδο Βάσος Μηναΐδης. Εύχομαι ολοψύχως στο νεοεκλεγέντα πρόεδρο της ΠΟΞ, να ακολουθήσει τη λαμπρή πορεία που κατέγραψε ως πρόεδρος του ίδιου φορέα ο κ. Μηναΐδης. Προσωπικώς ως βουλευτής Δωδεκανήσου και διατελέσας υφυπουργός Τουρισμού θα επιδιώξω να έχω στενή συνεργασία με τον κ. Χατζή προς όφελος του τουρισμού της χώρας και του τουρισμού της Δωδεκανήσου. Εύχομαι κάθε επιτυχία στο έργο του».

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Δήμος Καλυμνίων: Δείτε τις κλιματιζόμενες αίθουσες που θα λειτουργούν για το κοινό Πέμπτη και Παρασκευή λόγω καύσωνα 

  Δήμος Καλυμνίων: Δείτε τις κλιματιζόμενες αίθουσες που θα λειτουργούν για το κοινό Πέμπτη και Παρασκευή λόγω καύσωνα  Ο Δήμος Καλυμνίων γνωστοποιεί ότι, λόγω των

©2020 radioproto.gr