ΓΣ ΗΠΙΟΝΗ ΚΩ .

Συγκλονιστικές οι ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΤΗΣ ΗΠΙΟΝΗΣ με την “ ΚΑΘΟΔΟ “ στο “ Hellas Gym for Life Challenge 2019” Η ομάδα γυμναστράδας της Ηπιόνης έκανε μια εμφάνιση με υψηλό επίπεδο & πολύ δυναμική παρουσία ανάμεσα σε μεγάλες ομάδες και χιλιάδες συμμετέχοντες στο “ Hellas Gym for Life Challenge 2019” στην Αθήνα !!!

Μας εξέπληξαν όλους !!! Παιδιά μαζικού αθλητισμού, μικρής ηλικίας με λίγους μόνο μήνες από την πρώτη τους μέρα και χωρίς την βοήθεια των αγωνιστικών τμημάτων . Bravo σας, μας κάνατε πολύ περήφανους !!!
Το ιδιο Σαββατοκύριακο η 10χρονη Μελίνα Πέτρου αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τη ελίτ της Ρυθμικής στους τελικούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Πανκορασίδων εκπροσωπώντας για πρώτη φορά όχι μόνο την Κω αλλά και τα όλα τα Δωδεκάνησα !!!! Συγχαρητήρια στις αθλήτριες του συλλόγου , τους γονείς τους, τις προπονήτριες και τα μέλη του ΔΣ για την μεγάλη προσπάθεια τους . Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο 29/6 στις 19.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Κω (Αρτεμισίας) στην Θερινή μας Γιορτή Γυμναστικής να δείτε από κοντά τις μικρές μας αμαζόνες με την δυναμική τους χορογραφία την “ Η ΚΑΘΟΔΟΣ” καθώς και τις αθλήτριες των ακαδημιών και του αγωνιστικών τμημάτων που έφεραν τις διακρίσεις για το νησί μας για την φετινή αγωνιστική χρονιά.
Σας περιμένουμε με χαρά !
Η οικογένεια της ΗΠΙΟΝΗΣ ΚΩ
Κατηγορίες: Ενημέρωση

©2020 radioproto.gr is made with by