Συγκινητική η προσέλευση Κώων στο νοσοκομείο για προσφορά αίματος για τους τραυματίες στα Τέμπη

Share This Post

Συγκινητική η προσέλευση Κώων στο νοσοκομείο για προσφορά αίματος για τους τραυματίες στα Τέμπη

Συγκινητική η προσέλευση Κώων στο νοσοκομείο για προσφορά αίματος για τους τραυματίες στα Τέμπη

Με μεγάλη συγκίνηση τόσο ο διοικητής του νοσοκομείου Κω κ. Σταμάτης Βασιλειάδης όσο και η πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού Ειρήνη Παναγιωτοπούλου μίλησαν στο Ράδιο Πρώτο και Βήμα της Κω για την μεγάλη προσέλευση Κώων εθελοντών στο νοσοκομείο Κω για να δώσουν αίμα για τους τραυματίες στα Τέμπη.

Το νοσοκομείο της Κω έστειλε ήδη 15 μονάδες αίματος στα νοσοκομεία της Λάρισας σύμφωνα με τον διοικητή. « Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την μεγάλη, αθρόα και αυθόρμητη προσέλευση των εθελοντών στην Κω. Στείλαμε ήδη 15 μονάδες στη Λάρισα που είναι ένας τεράστιος αριθμός σε σύγκριση και με μεγαλύτερα νοσοκομεία» υπογράμμισε ο κ. Βασιλειάδης.

« Από χθες ο κόσμος πηγαίνει αυθόρμητα στο τμήμα αιμοδοσίας και είναι συγκινητικό το πως οι Κώοι χιλιόμετρα μακριά προσπαθούν να συνδράμουν σε αυτό το αδιανόητο δυστύχημα στη Λάρισα» τόνισε μεταξύ άλλων η κα. Παναγιωτοπούλου.

Η εθελοντική αιμοδοσία συνεχίζεται και σήμερα και αν χρειαστεί και αύριο όπως ανέφερε ο διοικητής. « Θα βοηθήσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε. Είναι συγκινητικό που αυθόρμητα προσήλθαν τόσοι άνθρωποι για να δώσουν αίμα. Θα το συνεχίσουμε για όσο χρειαστεί και υπάρχει συμμετοχή».

Από την πλευρά της η πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού επεσήμανε ότι εάν υπήρχαν εθελοντές νοσηλευτές του Ερυθρού Σταυρού θα μπορούσαν να συνεισφέρουν στο τμήμα αιμοδοσίας σε αυτή την έκτακτη κατάσταση. « Δυστυχώς δεν είχαμε μεγάλο ενδιαφέρον για το νέο τμήμα των εθελοντών νοσηλευτών. Κάνουμε και τώρα το κάλεσμα εάν κάποιος ενδιαφέρετε να επικοινωνήσει με τον Ερυθρό Σταυρό ώστε να εκπαιδευτεί σε αυτό το κομμάτι».

Τέλος, ο κ. Βασιλειάδης αποκάλυψε ότι την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν όπως όλα δείχνουν θετικές ανακοινώσεις γύρω από το θέμα του παθολόγου για το νοσοκομείο Κω: « Η στιγμή τώρα είναι άλλη όμως μετά την Ενσωμάτωση βλέπουμε φως και θα σας ενημερώσουμε. Θα έχουμε θετικές ειδήσεις γύρω από την παθολογική κλινική».

Ακούστε τις δηλώσεις του διοικητή του νοσοκομείου Κω :

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Επίσκεψη Γενικού Γραμματέα Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών, Ι. Χρυσουλάκη στη Λ.Δ. του Κονγκό

Επίσκεψη Γενικού Γραμματέα Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών, Ι. Χρυσουλάκη στη Λ.Δ. του Κονγκό Ο Γενικός Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας

Αθλητικά Νέα

Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΣ ΧΑΤΖΗΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΤΈΚΤΗΣΕ ΤΟ ΧΆΛΚΙΝΟ ΜΕΤΆΛΛΙΟ ΣΤΑ 60Μ ΣΤΟ ΠΑΓΚΌΣΜΙΟ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΎ ΣΤΊΒΟΥ

Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΣ ΧΑΤΖΗΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΤΈΚΤΗΣΕ ΤΟ ΧΆΛΚΙΝΟ ΜΕΤΆΛΛΙΟ ΣΤΑ 60Μ ΣΤΟ ΠΑΓΚΌΣΜΙΟ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ  ΚΛΕΙΣΤΟΎ ΣΤΊΒΟΥ           Ο Έλληνας Παγκόσμιος πρωταθλητής Κωνσταντίνος Χατζηεμμανουήλ,

©2020 radioproto.gr is made with by