Συγκινητική η προσέλευση Κώων εθελοντών στο νοσοκομείο για προσφορά αίματος για τους τραυματίες στα Τέμπη. Τι δηλώνει ο διοικητής και η πρόεδρος Ερ. Σταυρού 

Share This Post

Συγκινητική η προσέλευση Κώων εθελοντών στο νοσοκομείο για προσφορά αίματος για τους τραυματίες στα Τέμπη. Τι δηλώνει ο διοικητής και η πρόεδρος Ερ. Σταυρού 

 

Με μεγάλη συγκίνηση τόσο ο διοικητής του νοσοκομείου Κω κ. Σταμάτης Βασιλειάδης όσο και η πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού Ειρήνη Παναγιωτοπούλου μίλησαν στο Ράδιο Πρώτο για την μεγάλη προσέλευση Κώων εθελοντών στο νοσοκομείο Κω για να δώσουν αίμα για τους τραυματίες στα Τέμπη.

Το νοσοκομείο της Κω έστειλε ήδη 15 μονάδες αίματος στα νοσοκομεία της Λάρισας σύμφωνα με τον διοικητή. « Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την μεγάλη, αθρόα και αυθόρμητη προσέλευση των εθελοντών στην Κω. Στείλαμε ήδη 15 μονάδες στη Λάρισα που είναι ένας τεράστιος αριθμός σε σύγκριση και με μεγαλύτερα νοσοκομεία» υπογράμμισε ο κ. Βασιλειάδης.

« Από χθες ο κόσμος πηγαίνει αυθόρμητα στο τμήμα αιμοδοσίας και είναι συγκινητικό το πως οι Κώοι χιλιόμετρα μακριά προσπαθούν να συνδράμουν σε αυτό το αδιανόητο δυστύχημα στη Λάρισα» τόνισε μεταξύ άλλων η κα. Παναγιωτοπούλου.

Η εθελοντική αιμοδοσία συνεχίζεται και σήμερα και αν χρειαστεί και αύριο όπως ανέφερε ο διοικητής. « Θα βοηθήσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε. Είναι συγκινητικό που αυθόρμητα προσήλθαν τόσοι άνθρωποι για να δώσουν αίμα. Θα το συνεχίσουμε για όσο χρειαστεί και υπάρχει συμμετοχή».

Από την πλευρά της η πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού επεσήμανε ότι εάν υπήρχαν εθελοντές νοσηλευτές του Ερυθρού Σταυρού θα μπορούσαν να συνεισφέρουν στο τμήμα αιμοδοσίας σε αυτή την έκτακτη κατάσταση. « Δυστυχώς δεν είχαμε μεγάλο ενδιαφέρον για το νέο τμήμα των εθελοντών νοσηλευτών. Κάνουμε και τώρα το κάλεσμα εάν κάποιος ενδιαφέρετε να επικοινωνήσει με τον Ερυθρό Σταυρό ώστε να εκπαιδευτεί σε αυτό το κομμάτι».

Τέλος, ο κ. Βασιλειάδης αποκάλυψε ότι την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν όπως όλα δείχνουν θετικές ανακοινώσεις γύρω από το θέμα του παθολόγου για το νοσοκομείο Κω: « Η στιγμή τώρα είναι άλλη όμως μετά την Ενσωμάτωση βλέπουμε φως και θα σας ενημερώσουμε. Θα έχουμε θετικές ειδήσεις γύρω από την παθολογική κλινική».

Ακούστε τις δηλώσεις του διοικητή του νοσοκομείου Κω :

Ακούστε τις δηλώσεις της προέδρου του Ερυθρού Σταυρού Κω: 

 

Περισσότερα για εξερεύνηση

Advertorials

Περίπτερο “Το Πουλί” Λέρος: Το καλοκαίρι έφτασε με όλα τα αγαπημένα παγωτά όλων των εταιρειών! 

  Περίπτερο “Το Πουλί” Λέρος: Το καλοκαίρι έφτασε με όλα τα αγαπημένα παγωτά όλων των εταιρειών!  Το καλοκαίρι έφτασε αφού εδώ και λίγες απολαμβάνουμε τα

Αθλητικά Νέα

ΑΟ Πυλί Κω: Σε ξέφρενους πανηγυρισμούς ξέσπασε ο Γιώργος Νικητιάδης με τη νίκη της ομάδας απέναντι στο ΑΟ Διαβολίτσι

ΑΟ Πυλί Κω: Σε ξέφρενους πανηγυρισμούς ξέσπασε ο Γιώργος Νικητιάδης με τη νίκη της ομάδας απέναντι στο ΑΟ Διαβολίτσι Στην “καυτή” έδρα του ΑΟ Πυλίου

©2020 radioproto.gr is made with by