koy

Μεγάλη η προσέλευση και συγκινητική η υποστήριξη στη φιλανθρωπική εκδήλωση, αφιερωμένη στο «Χαμόγελο του Παιδιού» που οργάνωσε ο όμιλος ΚΟΥΛΛΙΑΣ, την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019, στο ξενοδοχείο  ATLANTIS, στην Κω, με θέμα: «για το Χαμόγελο κάθε Παιδιού». Απόλυτη η επιτυχία της βραδιάς με υψηλό οικονομικό αποτέλεσμα για την ενίσχυση παιδιών που έχουν ανάγκη.

Έδωσε το παρόν στην εκδήλωση και τίμησε το σκοπό της η τοπική κοινωνία, αρχές, φορείς, συνεργάτες, ξενοδόχοι, τουριστικοί πράκτορες, προμηθευτές, προσωπικό του ομίλου και φίλοι. Χαιρέτησαν την εκδήλωση, ο Γεν. Αρχιερατικός π. Ιωάννης Διακοπαναγιώτης εκ μέρους της Μητροπόλεως Κω, Νισύρου, ο τέως υπουργός Τουρισμού κ. Γιώργος Νικητιάδης, ο νεοεκλεγής Δήμαρχος κ. Θεοδόσης Νικηταράς. Τίμησαν με την παρουσία τους  εκπρόσωπος της ταξιαρχίας ,o Αστυνομικός Δντής κ. Ευάγγελος Πιπέρης, ο Λιμενάρχης Κω κ. Παντελής Χαμετής,  οι νεοεκλεγέντες δημοτικοί σύμβουλοι κα Διονυσία Τελλή, κα Σταματία Κανταρζή, Προεδρος του Βακουφ κυρια Κοτζαογλαν, η κα Φανή .Σέρογλου  εκ μέρους της εφορίας Αρχαιοτήτων κ.α.

Επίσημος προσκεκλημένος του προέδρου του ομίλου, κ. Βασίλη Κουλλιά και της οικογένειας, ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» κ. Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος και η σύζυγός του. Από την πλευρά της επιχείρησης ο κ. Κουλλιάς ευχαρίστησε τον κόσμο για τη συγκινητική προσέλευση και μεταξύ άλλων ανέφερε: «Ο κλάδος του τουρισμού έχει αποδείξει ότι διαθέτει μεγάλα αποθέματα ευαισθησίας και ανταπόκρισης στην αντιμετώπιση ζητημάτων που αφορούν την κοινωνία και το περιβάλλον. Οι επιχειρήσεις μας είναι οντότητες άρρηκτα συνδεδεμένες με την κοινωνία. Σε περιόδους κρίσης στήριξαν την οικονομία και τον κοινωνικό ιστό με κάθε τρόπο. Στον όμιλό μας, αναγνωρίζουμε την ευθύνη που μας αναλογεί και σχεδιάζουμε με σεβασμό στις αξίες και τον πολιτισμό μας. Απόψε, μας φέρνει κοντά η αλληλεγγύη στα παιδιά που μας έχουν ανάγκη. Επιλέξαμε το Χαμόγελο του Παιδιού για το μεγάλο έργο που υλοποιεί».

Ο κ. Γιαννόπουλος παρουσίασε το έργο του οργανισμού και ανέφερε: «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ιδρύθηκε το 1995 από τον 10χρονο Ανδρέα Γιαννόπουλο, ο οποίος λίγο πριν φύγει από τη ζωή εξέφρασε στο ημερολόγιό του την επιθυμία να δημιουργηθεί ένας σύλλογος για να έχουν όλα τα παιδιά όσα ο ίδιος είχε απλόχερα: αγάπη, στοργή, ενδιαφέρον, σεβασμό.

Το όνειρο του 10χρονου Ανδρέα έγινε πραγματικότητα και σήμερα ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού», έχοντας αναγνωριστεί διεθνώς, με όραμα «το Χαμόγελο κάθε Παιδιού», υλοποιεί πανελλαδικά, 365 ημέρες το χρόνο, 24 ώρες την ημέρα, αποτελεσματικές και άμεσες δράσεις για την πρόληψη και αντιμετώπιση συγκεκριμένων φαινομένων που απειλούν τα παιδιά.

Μέχρι σήμερα «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχει στηρίξει περισσότερα από 1.500.000 παιδιά και τις οικογένειές τους. Παιδιά θύματα κάθε μορφής Βίας, Παιδιά θύματα Εξαφάνισης, Παιδιά με προβλήματα Υγείας, Παιδιά που βρίσκονται ή απειλούνται να βρεθούν σε κατάσταση φτώχειας, έχουν βρει λύση.

Ο Οργανισμός στελεχώνεται από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό με την πολύτιμη υποστήριξη εθελοντών, ενώ στηρίζεται στους πολίτες και τις εταιρείες, οι οποίοι εμπιστευόμενοι το έργο του, το στηρίζουν έμπρακτα μέσω δωρεών και χορηγιών».

 Σε ειδυλλιακό περιβάλλον με ατμόσφαιρα χαλάρωσης, το ψυχαγωγικό πρόγραμμα έδωσε κέφι και θέαμα. Συμμετείχαν και αξίζουν ένα μεγάλο ευχαριστώ: τα παιδιά της σχολής χορού  ‘’Ballerinas  & Dreams’’ , η ομάδα  του CONECTING Arts με τα θεματικά  SHOWS, ο κ. Λευτέρης Πουλιού με το σαξόφωνο και η μελωδική Μαρία Πουλιού που γέμισαν την ατμόσφαιρα με συναίσθημα,  η χορευτική ομάδα του κ. Πετούση  που ξεσήκωσαν με τους χορούς από όλα τα μέρη της Ελλάδος.

Ψυχή της φιλανθρωπικής εκδήλωσης, η γενική διευθύντρια του ομίλου κα Ελένη Μπάση, μετέφερε το κοινωνικό μήνυμα στο προσωπικό των 6 ξενοδοχείων του ομίλου ΚΟΥΛΛΙΑΣ και έφερε ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα με απόλυτη αφοσίωση και συμμετοχή στο σκοπό από όλους. Προσωπικό, στελέχη, διευθυντές, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, οι chef δημιούργησαν καλοκαιρινές γεύσεις και όλοι επιβραβεύθηκαν από την ικανοποίηση και τον ενθουσιασμό των συμμετεχόντων. Το μάρκετινγκ ανέλαβε με προσήλωση στο φιλανθρωπικό αποτέλεσμα η εταιρεία Praxis Plus.

Η λαχειαγορά για την ενίσχυση του σκοπού είχε δύο κερδισμένους από το κοινό που έλαβαν παραμονή στα 5στερα ξενοδοχεία του ομίλου και δύο κερδισμένους από το προσωπικού του ομίλου που έλαβαν παραμονή στη Ρόδο και την Αθήνα αντίστοιχα. Η κα Ελένη Μπάση ανακοίνωσε το ποσόν των 25.000€, οικονομική ενίσχυση που συγκεντρώθηκε από τη φιλανθρωπική εκδήλωση, του ομίλου «ΚΟΥΛΛΙΑΣ» και προσφέρθηκε στον πρόεδρο κ. Γιαννόπουλο για το «Χαμόγελο του Παιδιού»,

Θερμές ευχαριστίες από καρδιάς απευθύνθηκαν από τους διοργανωτές σε όλους όσοι αυθόρμητα συνέβαλαν με καταθέσεις ποσών, συμμετοχή στην εκδήλωση και υποστήριξη. Προμηθευτές, συνεργάτες,  ξενοδόχους, τουριστικούς πράκτορες και τους συλλόγους «Γυναίκες χωρίς Σύνορα» και «Φιλόπτωχο» για την μεγάλη κινητοποίηση και τη θερμή τους στήριξη.

Στα ΜΜΕ για την υποστήριξη στην προβολή της εκδήλωσης και την παρουσία τους και σε όλο τον κόσμο που συμμετείχε στο ηθικό και οικονομικό αποτέλεσμα και παράλληλα διασκέδασε στην υπέροχη εκδήλωση για καλό σκοπό.

Ο κ. Γιαννόπουλος ευχαρίστησε για το ποσόν που συγκεντρώθηκε από την προσπάθεια όλων και συγκινήθηκε από τη θερμή ανταπόκριση που έλαβε από τον κόσμο της Κω για άλλη μια φορά.

 

 

 

©2020 radioproto.gr is made with by