Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για μετανάστες στο Εργατικό Κέντρο

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για μετανάστες στο Εργατικό Κέντρο

Το ΕΚΒΣΔ απευθύνεται σε όλους τους εργαζόμενους ,ανέργους, επαγγελματίες, γυναίκες ,νέους της περιοχής .

Μπροστά στις αρνητικές εξελίξεις που διαμορφώνονται στην περιοχή στο πλαίσιο του αδυσώπητου ανταγωνισμού μεταξύ των «ισχυρών» της γης

Στην νέα χρονιά που μόλις ξεκινά, με αποφασιστικότητα και θάρρος να σηκώσει το ανάστημα του και να βάλει φρένο στην πολύπλευρη επίθεση που χρόνια τώρα υφίσταται από τις διάδοχες κυβερνήσεις , που είτε «αριστερές» είτε δεξιές δεν σταματούν να υπηρετούν τον στόχο της κερδοφορίας των επιχ\κων ομίλων , παραδίνοντας τους «γη & ύδωρ» , αυξάνοντας την φτώχεια και την εκμετάλλευση, προκαλώντας την προσφυγιά για εκατομμύρια ανθρώπων .

Η κυβέρνηση της ΝΔ με την Ελληνοαμερικανική Συμφωνία για τις Βάσεις έρχεται να δεσμεύσει τη χώρας μας στην υλοποίηση κατά γράμμα, των απαιτήσεων των ΗΠΑ και ΝΑΤΟ που μετατρέπει την χώρα σε ένα απέραντο αμερικανατοϊκό ορμητήριο ,συνεχίζοντας την πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ του καλύτερου «πλυντήριο» για τον ρόλο της Αμερικανικής κυβέρνησης, μπλέκει την Ελλάδα στο επικίνδυνο άρμα των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών.

Προσπαθούν να μας κρύψουν πως :

Οι ιμπεριαλιστικοί οργανισμοί δεν πρόσφεραν ΠΟΤΕ ασφάλεια και προστασία. Απεναντίας και γκρίζες ζώνες δημιούργησαν και αιματοκύλησαν λαούς και κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας δεν αναγνωρίζουν και αμφισβητούν.

Οι εργαζόμενοι και τα σωματεία πρέπει να δώσουν άμεση απάντηση στους επικίνδυνους σχεδιασμούς Κυβέρνησης ΝΔ-ΗΠΑ-ΝΑΤΟ.

Να καταδικάσουν μαζικά και να αποσυρθεί η συμφωνία Ελλάδας – ΗΠΑ για την επέκταση των στρατιωτικών βάσεων.

Να ξηλωθούν οι βάσεις του θανάτου από τη χώρα μας.

Καμία συμμετοχή των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων σε ιμπεριαλιστικές αποστολές στο εξωτερικό. Αποδέσμευση από τις λυκοσυμμαχίες του ΝΑΤΟ και της ΕΕ.

Το Εργατικό Κέντρο ΒΣΔ σε συνέχεια των δράσεων για το προσφυγικό και την τραγική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο νησί μας με τους χιλιάδες εγκλωβισμένους στο ΗΟΤ SPOT, με τις τραγικές συνθήκες διαβίωσης τους, προχωράει στη δέσμευσή του για δράση αλληλεγγύης στους πρόσφυγές.

Καλούμε τα σωματεία , τους συλλόγους και τους μαζικούς φορείς της περιοχής να συμμετέχουν μαζικά.

Καθημερινά 10:00 μέχρι τις 14:00 θα συλλέγονται τρόφιμα μακράς διαρκείας και ρουχισμού , στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου, Πορφυρίου 21.Η παράδοσή τους θα γίνει τέλη του Γενάρη.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Πολιτική

Κοινοβουλευτική Αναφορά του Βασίλη Α. Υψηλάντη για να συμπεριληφθεί η Πάτμος στα νησιά της Express Visa

Κοινοβουλευτική Αναφορά του Βασίλη Α. Υψηλάντη για να συμπεριληφθεί η Πάτμος στα νησιά της Express Visa Ο Κοσμήτορας της Βουλής και Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α.

Ενημέρωση

Δυναμική η παρουσία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη διεθνή διάσκεψη για τους ωκεανούς “Our Ocean Conference”

Δυναμική η παρουσία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη διεθνή διάσκεψη για τους ωκεανούς “Our Ocean Conference” Ευρωπαϊκή Επιτροπή EU Mission παρέδωσε στον Περιφερειάρχη τη σημαία

©2020 radioproto.gr