Γ.Σ ΗΠΙΟΝΗ ΚΩ: ΟΙ ΑΥΡΙΑΝΈΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΉΣ

*Του Στέργου Χατζηστέργου

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Ηπιόνη αναπτύσσει το άθλημα της Ρυθμικης Γυμναστικης με απόλυτη επιτυχία.

Η Προπονητρια του συλλόγου και πρωταθλήτρια Ελλάδας κυρία Μαγκυ Μιχαηλιδου έχει ως βασικό πλαίσιο της προπονητικής φιλοσοφίας της ,την γνωριμία με το άθλημα της Ρυθμικης Γυμναστικης μέσα από το οποίο θα καλλιεργηθούν οι συναρμοστικες ικανότητες και θα τεθούν οι βάσεις για την ανάπτυξη της σωστής στάσης του σώματος.

Οι νεαρές αθλήτριες του συλλόγου εκτελούν ασκήσεις ρυθμικης γυμναστικης συνοδευόμενες από μουσική. Παράλληλα αναπτύσσεται το αίσθημα της ομαδικότητας και της συνεργασίας μεταξύ των αθλητριών.

 

Οι αθλήτριες ακολουθούν τις οδηγίες της προπονήτριας τους και τις εφαρμόζουν προκειμένου να εντρυφήσουν στα μυστικά και τις τεχνικές του αθλήματος.

Για την κυρία Μιχαηλιδου η παιδαγωγική αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της προπονητικής της μεθοδολογίας προκειμένου να δοθεί το έναυσμα για την ανίχνευση της σημαντικότητας της άθλησης σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο, να εντοπιστούν τα οφέλη για τις μικρές αθλήτριες.

Οι αθλήτριες του συλλόγου έχουν κατακτήσει σημαντικές επιτυχίες σε πανελλήνιους Αγώνες απέναντι σε εξαιρετικές αθλήτριες. Με την δεδομένη αγάπη τους στο άθλημα της Ρυθμικης και την υποστήριξη των προπονητών και των οικογενειών τους το μέλλον τους προδιαγράφεται λαμπρό.

 

βίντεο : nisoskos.gr

©2019 radioproto.gr is made with by