Στο “H2O Kos Aktis” o Υπουργός Χρήστος Σταϊκούρας

Στο “H2O Kos Aktis” o Υπουργός Χρήστος Σταϊκούρας

Στην Κω βρέθηκε για λίγες ώρες ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστος Σταϊκούρας το πρωινό της Τετάρτης 16 Αυγούστου 2023. Πιο συγκεκριμένα εθεάθη στο αγαπημένο στέκι H2O όπου μαζί με την οικογένειά του ο πολιτικός από τη Φθιώτιδα συναντήθηκε με τον προσωπικό του φίλου κ. Νίκο Πουλιού.

Ο υπουργός μαζί με την οικογένειά του επισκέφτηκαν για λίγες ώρες την Κω καθώς απολαμβάνουν αυτές τις ημέρες τις ομορφιές , τα ήθη και τα έθιμα των Δωδεκανήσων.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του είχε την ευκαιρία να δει τον καλό του φίλο και διευθύνων σύμβουλο του Kos Aktis κ. Νίκο Πουλιού καθώς οι δύο άνδρες συνδέονται με μακρόχρονη φιλία. Αν και η καλοκαιρινή ραστώνη επικρατεί, είναι βέβαιο ότι τα δύο γαλάζια στελέχη είχαν την ευκαιρία να κουβεντιάσουν για θέματα πολιτικής και φυσικά για τα ζητήματα της Δωδεκανήσου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «ΒτΚ», ο κ. Σταϊκούρας ήταν σε εξαιρετική διάθεση και έμεινε εντυπωσιασμένος από το κωακό πρωινό που σερβίρει το H2Ο, το φιλόξενο προσωπικό και τη θέα. Ήταν πολύ ευγενικός και μίλησε με όσους θαμώνες τον πλησίασαν ακούγοντας προσεκτικά.

Μάλιστα κουβέντιασε και με τον κ. Πάρη Λαδικό ιδρυτή του Ράδιο Πρώτο 91.5,  ο οποίος μετέφερε στον υπουργό τα σοβαρά θέματα που υπάρχουν στο νοσοκομείο Κω με την υποστελέχωση του ιδρύματος και άλλα προβλήματα που απασχολούν την Κω και τα γύρω νησιά.

Είναι γνωστό ότι το Η2Ο είναι το σημείο αναφοράς και του πολιτικού κόσμου που επισκέπτεται το νησί μας ανεξαρτήτως κόμματος και πάντα ο κ. Πουλιού μαζί με τους συνεργάτες του υποδέχεται ως άψογος οικοδεσπότης τους φιλοξενούμενους πολιτικούς.

Στη συνέχεια ο υπουργός με το καταμαράν συνέχισε προς άλλα νησιά της Δωδεκανήσου πάντα με την οικογένειά του

Σάντυ Λαδικού

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Λαϊκή Συσπείρωση για την ταλαιπωρία τουριστών στην Σενγκεν: Μπροστά στο κέρδος

Λαϊκή Συσπείρωση για την ταλαιπωρία τουριστών στην Σενγκεν: Μπροστά στο κέρδος Ατελείωτες ουρές ταλαιπωρίας σε συνθήκες καύσωνα για εκατοντάδες επισκέπτες στην Σενγκεν  περιμένοντας τον έλεγχο

Ενημέρωση

Συνελήφθησαν στην Κω τέσσερις αλλοδαποί για πλαστογραφία πιστοποιητικών και διευκόλυνση παράτυπων μεταναστών

Συνελήφθησαν στην Κω τέσσερις αλλοδαποί για πλαστογραφία πιστοποιητικών και διευκόλυνση παράτυπων μεταναστών Κατασχεθήκαν 7 πλαστά δελτία ταυτότητας Συνελήφθησαν το μεσημέρι (16 Ιουλίου 2024) στην Κω,

©2020 radioproto.gr