Στο Barbouni το ζευγάρι του Hollywood Kevin Bacon Kyra Sedgwick

 

Στο Barbouni το ζευγάρι του Hollywood Kevin Bacon Kyra Sedgwick

Στο νησί μας βρίσκεται αυτές τις ημέρες ο γνωστός ηθοποιός Kevin Bacon όπου απολαμβάνει τις διακοπές του στα ελληνικά νησιά και το Αιγαίο. Ο αστέρας του Hollywood επισκέφτηκε το αγαπημένο και γνωστό εστιατόριο Barbouni όπου μαζί με τη σύζυγό του επίσης ηθοποιό, απόλαυσαν ένα γεύμα με φρέσκα ψάρια και θαλασσινά.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες ο ηθοποιός ήταν πολύ φιλικός, απλός και προσιτός και το ίδιο ευγενική ήταν και η επίσης ηθοποιός γυναίκα του. Έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες και το φαγητό στο Barbouni και μάλιστα φωτογραφήθηκαν με τον ιδιοκτήτη κ. Χρήστο Εδιάρογλου και τον υπεύθυνο Διονύση Αρβανιτάκη.

Ο Αμερικανός σταρ απολαμβάνει το καλοκαίρι φέτος στην Ελλάδα με την επί 3 δεκαετίες γυναίκα του. Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ, ο Κέβιν Μπέικον και η Κίρα Σέντγουικ.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας «Lemon Sky» και όπως είπε ο Κέβιν Μπέικον (Kevin Bacon) ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά όταν πρωτοείδε την Κίρα Σέντγουικ (Kyra Sedgwick).

Αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ, με πολλούς να «ζηλεύουν» το δέσιμο και την αγάπη τους που αντέχει στα χρόνια.

Να ευχηθούμε καλές διακοπές στο διάσημο ζευγάρι και ευχόμαστε να μοιραστούν τις διακοπές τους στην Κω με το κοινό τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σάντυ Λαδικού

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

©2020 radioproto.gr