Στο Albergo Gelsomino ο Ηλίας Ψινάκης με τον Σταύρο Ξαρχάκο  

Στο Albergo Gelsomino ο Ηλίας Ψινάκης με τον Σταύρο Ξαρχάκο  

Στο εμβληματικό Albergo Gelsomino βρέθηκε ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης Σταύρος Ξαρχάκος συνοδευόμενος από την οικογένεια του και ο πρώην δήμαρχος και persona Ηλίας Ψινάκης το βράδυ της Τετάρτης 16 Αυγούστου 2023. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του «ΒτΚ» απόλαυσαν ένα μοναδικό δείπνο κάτω από τον έναστρο ουρανό μαζί με την παρέα τους και γεύτηκαν τις καλοκαιρινές γευστικές προτάσεις του εστιατορίου. Στην παρέα ήταν η σύζυγος του καλλιτέχνη Ηρώ Σάια , τα παιδιά τους και φίλοι.  

Αν και έγιναν αντιληπτοί από Έλληνες θαμώνες, ήταν διακριτικοί κατά την παραμονή τους. Εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για το φαγητό, το σέρβις και το περιβάλλον του Albergo Gelsomino που συνδυάζει την αύρα του καλοκαιριού της Κω με την ιταλική φινέτσα και την ιστορικότητα του κτιρίου.  

Δεν είναι γνωστό εάν ακόμη βρίσκονται στο νησί μας. Θεωρείται όμως βέβαιο ότι ήρθαν με γιοτ που κατέπλευσε στην Μαρίνα. Πάντως ο πρώην δήμαρχος Ηλίας Ψινάκης τις τελευταίες ημέρες μοιράζεται με τους φίλους του στα social media στιγμιότυπα των διακοπών του. Βρέθηκε στη Ρόδο, στην Τουρκία με το εφοπλιστικό ζεύγος Κούστα – Μέρμηγκα, στην Πάτμο ,Αστυπάλαια, Αμοργό και άλλα μέρη.  

Μάλιστα όπως βλέπετε, είχε ανεβάσει και φωτογραφία από την συνάντησή του με το ζεύγος Ξαρχάκο στο αεροδρόμιο της Αθήνας. 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Ισχυρή Κως: Τα σχέδια του νέου νοσοκομείου Κω

Ισχυρή Κως: Τα σχέδια του νέου νοσοκομείου Κω Σας παρουσιάζουμε τα σχέδια του νέου νοσοκομείου. Γιατί όσοι ασχολούνται με την πολιτική πρέπει να πληροφορούν τον

©2020 radioproto.gr